Newsletter prijava

Seniori

Samobor uzeo sve u Lekeniku

Objavljeno: 15. 10. 2012. u 16:36   /   Autor:   /   komentari (0)

Na krilima izvrsnog Tomislava Ivičića, nogometaši Samobora priredili su novo ugodno iznenađenje svojim navijačima, pobijedivši momčad Lekenika u gostima, u 9. kolu III HNL-središte.

Ivičić je postigao oba zgoditka za Samoborce i time potpuno opravdao epitet najvećeg pojačanja koje je pristiglo u Hebrangovu. I u prošlom kolu Ivičić je bio dvostruki strijelac protiv Stupnika, a u redove Samobora ovaj je 25.godišnjak, visok 191 centimetar, pristigao iz Vinogradara. Karijeru je započeo u Bjelovaru, nastavio u Križevcima, a potom je odijevao dres Međimurja, Pomorca iz Kostrene i Karlovca. U ljetnom prijelaznom roku nakanio je iz Vinogradara otići u Rudeš, no zapelo je oko registracije, pa se privremeno skrasio u Samoboru, na veliku sreću trenera Stjepana Bašića, koji je u ovom dokazanom strijelcu dobio snažan oslonac.

Uoči gostovanja u Lekeniku Samoborci su priželjkivali jedan bod, a vratili su se kući sa sva tri, što im svakako podiže moral i uvećava nadu da će do kraja polusezone izaći iz opasne zone, i prezimiti u zlatnoj sredini ljestvice.

U ostalim utakmicama 9. kola III HNL-središte  Stupnik i Vrapče podijelili su bodove, Dugo Selo je porazilo Dubravu, Maksimir je bio vrlo uvjerljiv protiv Gaja, a Tekstilcu je jedan pogodak bio dovoljan za sva tri boda protiv Vrbovca.

Nogometaši Trešnjevke predvođeni novim trenerom, nekad istaknutim nogometašem Fabijanom Komljenovićem, priredili su pravo iznenađenje, savladavši Bistru na njenom terenu. Trešnjevčanima je to bila tek druga prvenstvena pobjeda, a Bistranima treći poraz. Gostujuće slavlje doživjela je i Segesta protiv Strmca u Bedenici, dok je Trnje kao domaćin nadvisilo Udarnik iz Kurilovca.

REZULTATI 9. KOLA III HNL-SREDIŠTE:

STUPNIK – VRAPČE 0:0
DUGO SELO – DUBRAVA 2:0 (Guja, Benković)
LEKENIK – SAMOBOR 1:2 (Kovačević/Ivičić 2)
MAKSIMIR – GAJ 4:0 (Žuljević 2, Stojić, Kovačev)
TEKSTILAC – VRBOVEC 1:0 (Toš)
TRNJE – UDARNIK 2:1 (Vukadin,Milatović/Dumbović)
BISTRA – TREŠNJEVKA 1:2 (Čehulić/Mrzljak,Reljica)
STRMEC – SEGESTA 1:2 (Gorički/Šest,Čurić)

Mislav Maroević |  radiosamobor.hr