Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samoborci redaju pripremne pobjede

Objavljeno: 20. 02. 2013. u 17:37   /   Autor:   /   komentari (0)

scluckoNogometaši Samobora marljivo se pripremaju za nastavak prvenstva u III HNL-središte koji bi trebao uslijediti 2. ožujka, ukoliko vremenske prilike budu povoljne za igranje nogometa.

Prošlog su vikenda odigrali dvije kontrolne utakmice i to na umjetnoj travi SC Lučko. U prvoj su savladali Savu iz Strmca 6:0, a u drugoj su bili bolji od Bregane 8:0. Slijedeći pripremni ogled Samoborci imaju u četvtrak, 21. veljače od 17 sati, ponovo na umjetnom travnjaku SC Lučko, a protivnik će im biti Udarnik iz Kurilovca. U subotu, 23. veljače odmjerit će snage sa momčadi Bistre.

Trener Stjepan Bašić muku muči s terenima za trening koji su u Samoboru i okolici još uvijek okovani snijegom i ledom, pa se nogometaši snalaze na svakojake načine. Bašića brine i brojčano stanje seniora nakon odlazaka nekolicine prvotimaca, među kojima i prvog strijelca jeseni Ivičića. U međuvremenu klupske su pristupnice potpisali bivši nogometaš Šparte Elektre Josip Nimac, dojučerašnji stoper BSK iz Brdovca, a nekoć igrač Bistre i Intera Tomislav Ivanković, te napadač Robert Tolić koji se vratio u Samobor iz kerestinečkog TOP-a.

Sportski direktor Tadija Orlović intezivno pregovara s još nekliko mogućih pojačanja, no za sada nema novih dolazaka u Hebrangovu. U prvom proljetnom kolu koje bi se trebalo odigrati 2. ožujka Samobor će dočekati jesenskog prvaka lige Segestu iz Siska.

Mislav Maroević |  radiosamobor.hr