Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

U zadnjoj minuti ostali bez boda

Objavljeno: 02. 05. 2013. u 15:04   /   Autor:   /   komentari (0)

maksimir_samobor052013Zadnja minuta utakmice 25. kola III HNL-središte između Maksimira i Samobora bila je kobna za naše nogometaše, jer je Josip Horvatinović glavom uspio savladati vratara Bašića i tako domaćima osigurao tri, super vrijedna boda.

Propuštenu priliku Samobor će nastojati nakodnaditi dolazeće subote kad mu u goste stiže momčad Bistre, koja je već prebrinula brige oko ostanka u ovom rangu natjecanja.

Bistrani su u ovom kolu neočekivano poraženi kod kuće protiv Gaja iz Mača, koji se tom pobjedom napokon odlijepio od dna tablice preskočivši Strmec iz Bedenice, koji je prosuo domaće bodove u utakmici protiv Dubrave. Gostujuće slavlje priuštili su svojim navijačima i nogometaši Vrbovca pobjedom u Dugom Selu, a Stupnik je uspio savladati vodeću Segestu.

Trešnjevka i Udarnik, te Tekstilac Ravnice i Trnje podijelili su bodove, dok je susret između Lekenika i Vrapča prekinut u 40. minuti pri vodstvu Vrapča 0:3. Jedan neodgovorni navijač Vrapča utrčao je u igralište pa prvo nokautirao domaćeg redara, a potom i vođu navale Lekenika, nakon čega domaći igrači nisu željeli nastaviti utakmicu pa sucu nije preostalo ništa drugo nego odsvirati prijevremeni kraj. Epilog ovog susreta doznat ćemo nakon sastanka Disciplinske komisije III HNL.

Mislav Maroević | radiosamobor.hr | foto: nk-maksimir.hr