Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samobor još uvijek bez pobjede

Objavljeno: 22. 09. 2013. u 14:25   /   Autor:   /   komentari (0)

nk_bistraI nakon šest odigranih utakmica u novom prvenstvu nogometaši Samobora još uvijek nisu osjetili slast pobjede.

A bili su tome vrlo blizu prošle subote u dvoboju s do tada vodećom momčadi lige Maksimirom. Iako su gosti poveli već u 5. minuti golom bivšeg igrača Samobora Martina Magdića, Samoborci su do kraja prvog poluvremena igrali bolje, agilnije, i kombinatornije, no kapetan Brujić i novo pridošli vođa navale Bektaši, u dvije su matne situacije propustili zatresti mrežu Maksimira.

U drugom dijelu gotovo ista slika, Samobor razigran, željan pobjede, ali krajnje neprecizan u realizaciji prigoda. Izjednačenje iz kaznenog udarca, kojeg je sigurno realizirao Nikica Brujić, stiglo je dovoljno rano da do kraja susreta naši nogometaši jurnu po sva tri boda. Ali, nakon izvrsnog prodora Bencalića i savršenog ubačaja u peterac Brujić iz neposredne blizine pogađa gostujućeg vratara u noge, i pobjeda je ostala tek pusta želja.

Na kraju Samoborci ostaju sa samo osam igrača, jer je nesigurni sudac utakmice Grgečiću i Novoselcu pomalo preoštro podijelio druge žute kartone, dok je Bencalić zaradio izravni crveni karton zbog psovanja vlastitog suigrača. U tim je trenucima bod spašavao fenomenalni vratar Bašić, čudesno obranivši dvije lopte koje su svi već vidjeli u mreži.

 

Mislav Maroević |  radiosamobor.hr