Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samobor potonuo u Kurilovcu

Objavljeno: 29. 09. 2013. u 14:03   /   Autor:   /   komentari (0)

pripreme_10_20130726_1146789482Usprkos velikim očekivanjima nogometaši Samobora vratili su se iz Kurilovca praznih ruku, doživjevši poraz od domaćeg Udarnika u 7. kolu III HNL-središte.

Kurilovčanima je to bila prva pobjeda ove sezone, a Samoborci će na svoj premijerni trobod u ovom prvenstvu još morati pričekati. Zgoditak odluke postigao je u 25. minuti Završki, nakon ubačaja iz kuta.

Samobor je veći dio utakmice bio potpuno ravnopravan domaćinima, a u zadnjih 20-tak minuta i bolji, no najbolju priliku za izjednačenje i osvajanje barem jednog boda propustio je Ivan Štefković u 40. minuti, kad mu je udarac sa nekoliko metara čudesno obranio domaći vratar Žugaj.

U ostalim utakmicama 7. kola Dubrava je remizirala s Vrapčem, a HAŠK s Vrbovcem. Karlovac i Libertas također su podijelili bodove, dok je Maksimir savladao Špansko. Dugo Selo je sigurno i vrlo uvjerljivo porazilo Zagorec, a Trnje je uknjižilo sva tri boda na gostovanju u Stupniku.U zadnjem susretu 7.kola Bistra je uvljerljivo porazila fenjeraša Klas iz Mičevca, a trostruki je strijelac bio mladi napadač domaćina Tihomir Šoštarić.

 

Mislav Maroević |  radiosamobor.hr