Newsletter prijava

Vijesti

Iznenada otkazana skupština NK Samobor!

Objavljeno: 06. 11. 2013. u 19:23   /   Autor:   /   komentari (0)

Nogomet-2Danas u 18 sati trebala je biti održana izvanredna skupština NK Samobor, na kojoj je najavljen izbor novog klupskog predsjednika, te Izvršnog i Nadzornog odbora.

Međutim, iznenada je otkazana, jer je predsjednik Nadzornog odbora Željko Stanec tijekom prijepodneva primio telefonski poziv jedinog kandidata za predsjedničku dužnost Krešimira Lovrečeka, koji ga obavijestio da odustaje od kandidature zbog povećanih poslovnih obaveza.

Naravno, u toj je situaciji Stanec kao sazivatelj sjednice po službenoj dužnosti, učinio jedino moguće, poslavši medijima obavijest o otkazivanju skupštine na neodređeno vrijeme, odnosno dok se ne pronađe novi kandidat za čelnog čovjeka NK Samobor.
A dužnosnička obezglavljenost samoborskog, nogometnog trećeligaša traje još od rujna kad je neopozivu ostavku podnio Božo Jurković, pa se eto puna dva mjeseca zapravo ne zna tko klubom upravlja, i tko odlučuje, jer u aktualnom Izvršnom odboru aktivno radi svega dvoje-troje članova.

Iz pouzdanih izvora znamo da je Krešimir Lovreček unazad nekoliko mjeseci sponzorski donirao klubu više desetaka tisuća kuna, pa tim više čudi njegova današnja odluka da odustane od preuzimanja predsjedničke dužnosti.

Budući da se NK Samobor najvećim dijelom financira iz gradskog proračuna bilo bi krajnje vrijeme da gradski dužnosnici reagiraju ozbiljnije i odgovornije u rješavanju “krize rukovođenja” u najstarijem sportskom društvu grada Samobora.

Mislav Maroević |  radiosamobor.hr