Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samobor nadvisio Trnje

Objavljeno: 09. 11. 2013. u 18:57   /   Autor:   /   komentari (0)

samobor-trnjeU 13. kolu 3. HNL središte Samobor je na Gradskom stadionu ugostio starog znanca iz Trnja i upisao novu prvenstvenu pobjedu.

Počelo je odlično za domaćine. U 10. minuti Brujić se vješto oslobodio čuvara na korner liniji, ošto pucao prema daljnjoj vratnici, a Škvorc je zakucao loptu u mrežu. Samo deset minuta kasnije nova majstorija samoborskog kapetana. Nakon kornera s desne strane gostujući stoper glavom spušta loptu na noge Brujiću, a ovaj izlazi sam pred Đurđeka i mat je neizbježan.

Domaćin se tada povlači i čuva prilaze golu, a gosti bezuspješno pokušavaju doprijeti do mreže Gorana Bašića.

I u drugom poluvremenu situacija se ne mijenja. Nadmudrio je domaći strateg Bašić iskusnog trenera Lušića, zgusnuo sredinu terena i dopustio gostujućim igračima prividnu premoć. No, momčad Trnja nije bila konkretna u završnici, a sve što bi eventualno propustio dvojac Ivkovčić-Novoselec sigurno je branio sjajni Bašić. Pri samom kraju susreta jednu gužvu u šesnaestercu domaćih sudac Jelić procjenjuje kao jedanaesterac (i to tek nakon intervencije pomoćnika!), a siguran realizator je Marko Tadić. Dovoljno tek za ublažavanje poraza – bodovi zasluženo ostaju u Samoboru.

SAMOBOR: Bašić, Kostanjski (od 66. Puškarić), Hainešek (od 90. Žaja), Škvorc, Ivkovčić, Novoselec, Brdarić (od 88. Štefković), Pejić, Brujić, Grgečić, Guliš
Trener: Stjepan Bašić

TRNJE: N. Đurđek, Eterović, Rihtar, El-Saleh, Vukadin, Špadina (od 46. Tadić), Herek, Petković, Žugaj, Slatina (od 56. Šimara), I. Đurđek
Trener: Srećko Lušić

 

Igor Matijašić |  radiosamobor.hr