Newsletter prijava

Pioniri, Vijesti

Pioniri na NIKE PREMIER kupu

Objavljeno: 24. 02. 2014. u 13:03   /   Autor:   /   komentari (0)

 

premier_nike_logo
Pioniri Samobora sudjelovali na NIKE PREMIER CUP-u 2014.

Odlični nastupi, ali kraj za pionire Samobora. 

Kvalifikacijski turnir za neslužbeno klupsko svjetsko prvenstvo- 22.02.2014. na Kajzerici.

 

 

I ove godine  biti će održano 7 kvalifikacijskih turnira u Hrvatskoj – Rijeka, Makarska, Biograd na moru , Osijek, Koprivnica  te 2 turnira u Zagrebu.

Europska završnica NIKE PREMIER CUP_a 2014 biti će  u Beču u svibnju.

Kvalifikacijski turnir ZAGREB 1  održao  se na terenima NK Lokomotive u Zagrebu na Kajzerici  22.02.2014. s početkom u 9 sati.

 

Momčad starijih pionira pod vodstvom trenera Davora Dodiga i predstavnika kluba voditelja škole Dražena Ivančevića nastupila je na vrlo jakom turniru Nike Premier Cup-u u organizaciji Teamsporta koji se i ove godine održavao na terenu NK Lokomotiva na Kajzerici. Na turniru su nastupile sve najjače prvoligaške momčadi u toj kategoriji: Lokomotiva, Gorica, Dubrava, Hrvatski Dragovoljac te Lučko kao predstavnik 1.ZNL i mi kao predstavnik zagrebačke županije.

Momčadi su bile podjeljene u 2 skupine, naša momčad je bila svrstana u skupinu B sa iznimno jakim Hrvatskim Dragovoljcem i Lokomotivom.

U prvoj utakmici protiv Lokomotive naša ekipa se odlično nosila sa daleko renomiranijim protivnikom, trenutačno 3.-plasiranom ekipom 1.HNL SREDIŠTE i doslovno u posljednjim sekundama primila gol iz prekida za 0:1.

U drugoj utakmici smo ponovno pružili odličan otpor HD-u i također u posljednjim minutama, nakon odlično izvedenog slobodnog udarca Borne Markušića, Karlo Kižlin postavlja konačnih 1:1. Prije toga je HD savladao Lokomotivu 1:0 te se plasirao u finale natjecanja iz kojeg je izišao kao konačni pobjednik (svladao  boljim izvođenjem jedanaesteraca HNK Goricu koja je bila pobjednik skupine A).

Ovim rezultatom je naša momčad nastavila niz dobrih rezultata u pripremnom periodu. Naime još su i u utorak gostovali u Maksimiru i protiv Dinama 2000g. izgubili 3:1 (strijelac Jurić) uz vrlo dobru igru.

 Na Nike Premier Cup-u su nastupili:

FRAN BARIŠIĆ, VALENTINO BIŠĆAN, KRISTIJAN REGOVIĆ, BORNA MARKUŠIĆ, MIHAEL KLEMENČIĆ, ANTUN JEDVAJ, MATEJ GOLUBIĆ, JOSIP VOLODER, TIN KATAVIĆ, KARLO KIŽLIN, TOMISLAV JURIĆ, MISLAV ŽAJA, HRVOJE STUPAR, LUKA TRKEŠ, TIN KATAVIĆ, BARTOL MARKUŠIĆ.

Trener: DAVOR DODIG

Predstavnik: DRAŽEN IVANČEVIĆ