Newsletter prijava

Juniori, Mlađi pioniri, Pioniri, Vijesti

Omladinski pogon – prijateljske utakmice

Objavljeno: 04. 03. 2014. u 19:07   /   Autor:   /   komentari (0)

nk_bistra
 
 
IZVJEŠĆE OMLADINSKI POGON  NK SAMOBOR
 

PRIJATELJSKE UTAKMICE ZA VIKEND

 

JUNIORI – PIONIRI – ML. PIONIRI

 

 

JUNIORI:
U pripremnoj utakmici koja je odigrana u nedjelju 02.03. na igralištu NK Klokočevca protiv seniora Klokočevca naši juniori su pobijedili rezultatom 5:1.
Igrali su u sastavu:
Dujić, Noršić, Kožarec, Martin Kupres, Matija Kupres, Vrančić, Šoštarić, Koprčina, Regović, Beljak, Vujnović a u drugom poluvremenu dobili su priliku još Kižlin, Brglez, Celizić.
Pogotke su postigli: Beljak 3, Vujnović 2. Trener: Dražen Ivančević

PIONIRI:
U pripremnoj utakmici odigranoj u nedjelju 02.03. na igralištu s umjetnom travom SC Lučko pioniri NK Samobora izgubili su 2:1 od NK Lučkog. Pogodak za NK Samobor postigao je Mislav Žaja.
Igrali su u sastavu:
Barišić, Regović, Tančak, Klemenčić, Žunec, Jedvaj,Voloder, Golubić, Stupar, Bartol Markušić, Trkeš, a u drugom poluvremenu igrali su još spomenuti strijelac Žaja, Burić, Jurić, Katavić. Trener : Davor Dodig

MLAĐI PIONIRI:
U pripremnoj utakmici odigranoj u subotu 01.03. na igralištu s umjetnom travom SC Lučko mlađi pioniri NK Samobor odigrali su neodlučeno 2:2 sa domaćom momčadi NK Lučko.
Domaćini su bolje otvorili utakmicu i poveli u prvom dijelu sa 2:0, ali nakon odmora i par izmjena naši mladi nogometaši zaigrali su puno bolje i zagospodarili teretnom. Uspjeli su postići 2 pogotka, iako je bilo prilika čak i za pobjedu. Strijelci za našu momčad su bili Sven Celizić i Marko Bišćan. Najpravednije je na kraju neodlučeno 2:2, svakoj momčadi je pripalo po jedno poluvrijeme.
U utakmici protiv Lučkog Samobor je zaigrao u sastavu: Pecić, Kleščić, Bošnjak, Crepulja, M. Babojelić, Kerep, Bišćan, A. Babojelić, Ašanin, Ivančević i Horvat. Priliku za igru u nastavku dobili su: Celizić, Hibić, Romić, Rajnoha i Sever.
Treneri mlađih pionira našeg kluba su Damir Dragozet i Filip Škvorc