Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Minimalan poraz protiv Bistre

Objavljeno: 17. 03. 2014. u 12:12   /   Autor:   /   komentari (0)

samobor_bistra

Samobor-Bistra 0:1

Subota, 15.03.2014.

Gradski stadion u Samoboru

U subotu u 15,00 h odigralo se na Gradskom stadionu 18. kolo 3. HNL-Središte između naših Samoboraca i gostiju iz Bistre. Igralo se pred 60-ak gledatelja. Bistrani, treći na tablici prije ove utakmice, odnijeli su kući sva tri boda. Tijekom cijele utakmice vodila se ravnopravna borba većinom na sredini terena s laganom premoći domaćina. Već na početku utakmice naši su dečki postigli gol, ali je pomoćni sudac mahao zaleđe (?). U 16. minuti, ponajbolji igrač gostiju, Cindrić, iskoristio je grešku naše obrane i s desne strane pogodio za 1:0, a kasnije se pokazalo i za tri boda. Izrazito fer i korektnu utakmicu sudila je sutkinja Jurinić, dodjelivši čak osam žutih kartona, po našem sudu, a i prisutnih gledatelja (domaćih i gostujućih), prestrogo! Naš najbolji pojedinac bio je golman Ilić, koji se pokazuje kao dostojan nasljednik Bašića, dok je od igrača ponovno među boljima nova nada Samoboraca, mladi Hasan. Kod gostiju ponovno standardno dobar Cindrić.

Sudili su: Jurinić, Batušić i Gvozdanović

Sastavi
NK Samobor: Ilić, Horvat, Hainešek, Kostanjski, Ivkovčić, Škvorc, Puškarić, Hasan, Brdarić, Brujić (kap) i Grgečić. Još su igrali: Vrančić, Vitko i Žaja.

Trener: Sven Raić

Nk Bistra: Berišić, Lešković, Cindrić, Strjački, Hanžek, Đurđek, Šteko, Šoštarić, Prgomet, Novosel (kap) i Brlečić. Još je igrao: Brkić.

Trener: Kapušin Iztok