Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Poraz seniora kod lidera prvenstva

Objavljeno: 06. 04. 2014. u 21:30   /   Autor:   /   komentari (0)

maksimir_samobor052013
 
Nk Maksimir-Nk Samobor 4:0 (2:0)

 

Lider prejak u svom dvorištu.

 


 
 
 
 

Na žalost i danas su naši seniori izgubili na stadionu u Oboju s 4:0 od domaćina, momčadi Maksimira.

Maksimiru je dugo trebalo da slomi otpor žilavih Samoboraca. Štoviše, gosti su dvaput zaprijetili, u 22. i 28. minuti, udarcima Brdarića iz slobodnog udarca i s vrha šesnaesterca. Najbolju priliku je ipak imao Ro Woon Lee u 25. minuti koji se našao oči u oči s vratarom nakon odličnog proigravanja Vukića, ali je puknuo tek pored lijeve vratnice.

Ipak, pred kraj poluvremena, domaćin dolazi do vodstva u samo dvije minute. Prvom zgoditku je kumovao gostujući vratar (a možda i loš teren) kad mu je udarac Matije Čakaruna s 20-ak metara prošao kroz ruke i noge. Već u slijedećoj akciji Matija Čakarun je dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca i pogodio suprotnu stranu vratiju za sigurno vodstvo na poluvremenu.

Već na početku drugog poluvremena Filip Vukić ubačenu loptu s lijeve strane prima na desnoj strani šesnaesterca te pogađa suprotni kut.

Ostatak poluvremena  igra Samoboraca se raspala. Pobjedu domaćina je zapečatio Admir Mislimi, udarcem s desne strane šesnaesterca.

U sljedećim kolima, kada nam dolaze ipak realno slabiji protivnici nego što su Maksimir, HAŠK, Bistra…, očekujemo ravnopravniju igru i možda pokoji bod.