Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Pobjeda u Karlovcu!

Objavljeno: 18. 04. 2014. u 11:30   /   Autor:   /   komentari (0)

fresh green grass soccer field background

 

NK Karlovac – NK Samobor 0:4 (0:2)

 

Druga pobjeda za redom…

 


  

U Karlovcu su naši Seniori rutiniranom pobjedom došli do nova tri boda i zadržali prednost nad Udarnikom.

Već u petoj minuti, Brujić je ishodio jedanesterac kada se, zaobišavši obranu, sam sjurio prema golmanu
kojemu nije preostalo drugo do srušiti ga. Golman zasluženo dobiva crveni karton, a Brujić lakoćom poentira. Samoborci dominiraju tokom cijele utakmice, te Brujić zabija još jedan gol u prvom poluvremenu, dok Hasan
i Žaja poentiraju u drugom. Domaćin je prijetio kontrama, ali su bili, na našu sreću, neprecizni. Vrijedi posebno spomenuti prvijenac mladog Domagoja Hasana u seniorskoj kategoriji,  kao podstrek mlađima, da se trud isplati!
Ne samo da je bio strijelac, već je bio i najbolji igrač jučerašnje utakmice ne podcjenjujući nikoga. Također, prve minute za seniore upisao je i mladi Ahlin.

Samoborci su igrali u sljedećem sastavu:
Ilić, Vrančić, Grgečić, Kostanjski, Ivkovčić, Hasan, Škvorc, Brdarić, Brujić (kap.) i Štefković. Još su ušli u igru Guliš, Žaja i Ahlin.

 

NK Samobor-NK Udarnik 3:2 (3:1)

Seniori su u subotu konačno upisali prvu pobjedu u proljetnom nastavku prvenstva!

Golove su postigli Filip Škvorc u 26. min., Filip Brdarić u 36. min. i odmah u 37. min. Nikica Brujić. Naši su u prvom poluvremenu iskoristili šanse za postizanje golova te već početkom utakmice riješili istu. Čini se da su gosti malo zakasnili na utakmicu. U samom finišu prvog poluvremena, za goste zabija Ivan Šandor.

U drugom se poluvremenu igralo većinom na sredini, domaćini zadovoljni rezultatom nisu imali previše volje za još pokojim golom, što ima se na samom kraju utakmice skoro obilo o glavu. Naime, u 89. min. Filip Župetić smanjuje na 3:2, i bojimo se, da je utakmica trajala pokoju minutu duže, mogli smo izgubiti sigurnu pobjedu. Svejedno, pobjeda je tu, i nadamo se, psihološki plus za dečke Svena Raića.

Na igralištu u Hebrangovoj pred oko 60 gledatelja (!?) sudila je trojka iz Zagreba Pavlečić, Brezić i Gorše.

Za NK Samobor su igrali Ilić,Ćuk, Vrančić, Kostanjski, Ivkovčić, Hasan, Škvorc, Horvat, Brdarić, Brujić (kap.) i Grgečić. Još su igrali Vitko, Žaja i Beljak.
Trener: Sven Raić

 

Za NK Udarnik su igrali Žugaj, Šandor, Katanić, Barat, Kim, Šarić, Šestak, Pejak, Gazilj (kap.), Mlinarić, Nikolić. Još su igrali Župetić, Tuzlak i El Ayedi.
Trener: Franjo Pužin