Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Šteta… od 3:0 do poraza 3:4!

Objavljeno: 05. 05. 2014. u 13:37   /   Autor:   /   komentari (0)

brujic-nikica-405-x-271

Nevjerojatan poraz u Španskom!

 

NK Špansko-NK Samobor 4:3 (2:3)

 

Nakon sjajne pobjede protiv Vrapča 2:1(0:1) u četvrtak 01.05. pred napokon većim brojem gledatelja(70-ak), uslijedio je samo 48 sati kasnije šokantan poraz u Španskom. Umor je presudio da ne dođemo do 5. uzastopne pobjede…

U 26. kolu III HNL-Središte, Seniori su gostovali u Španskom, s kojim su do ove utakmice dijelili 11. mjesto na tablici. Dakle, u svojevrsnom derbiju (zar nam to nije gotova svaka utakmica?), naši su dečki krenuli u utakmicu kao iz snova. Najprije je u 6. minuti Filip Brdarić zabio za 1:0, da bi u 12. i 38. minuti Filip Škvorc povećao prednost na 3:0! I kada je utakmicu rutinirano trebalo dovesti do kraja poluvremena, najprije kod domaćina Bazina u 39. smanjuje na 3:1, da bi Bojo u sudačkom vremenu smanjio na 3:2! Čini se da nas je taj gol psihički dotukao, jer su dečki u drugom poluvremenu izgledali potpuno izgubljeno. Do kraja je Sabljić u 59. zabio za poravnanje, da bi Bojo u 74. zabio svoj drugi gol i donio sva tri boda domaćinu. Čini se da su nedostatak duge klupe i izostanak ozljeđenih Štefkovića i Grgečića presudili dečkima Svena Raića.

U Španskom pred 70 gledatelja su sudili Ante Rašić, Hrvoje Vulić, Antonio Jušić.

 

Za Špansko su igrali Čančar, Bazina, Pavletić, Sabljić, Božičković, Brkić, Bojo, Ivić, Štefanec i Labrović. Još su igrali Salija, Brnas i Švigir.
Trener: Siniša Roguljić

 

 Za Samobor su igrali Ilić, Horvat, Vitko, Ivkovčić, Hasan, Ćuk, Brujić, Brdarić, Guliš, Kostanjski i Škvorc. Još su igrali Beljak, Ahlin i Žaja.
Trener: Sven Raić