Newsletter prijava

Vijesti

Dobar nastup naših u Trnju…

Objavljeno: 20. 05. 2014. u 11:39   /   Autor:   /   komentari (0)

trnje_Brujić_1

NK Trnje-NK Samobor 2:2 (0:2) U subotu je odigrano 28. kolo III HNL-središte. Naši su Seniori gostovali u Trnju, i prikazali dobru partiju. Malo više mirnoće ili iskustva u završnici moglo nam je donijeti i sva tri boda. Naime, već u prvom smo poluvremenu ostvarili razliku od dva gola, najprije Ivkovčić u 21. minuti zabija za 1:0, da bi standardno dobri Brujić u 33. minuti povećao vodstvo na 2:0! S tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugom su dijelu domaćini malo stisli što im je donijelo gol u 57. minuti za smanjenje na 1:2. Pred kraj u 85. minuti naši su imali izglednu priliku kada je Brujić jednu nabačenu loptu iz kornera iskosa s desne strane zakucao u stativu. Na kraju, u debeloj sudačkoj nadoknadi, domaćin u jednoj gužvi pred našim golom zabija za konačnih 2:2. Sudac je mogao suditi i faul u napadu domaćinu, ali to bi ipak bilo previše, s obzirom da je cijelu utakmicu naginjao za Trnjane.

Susret su sudili Čužić, Delač i Golub pred oko 50 gledatelja.

Za Trnje su igrali: Sušin, Eterović, Rihtar, Vidović, Azinović, Vukadin, Herek, Žugaj, Tadić, Kanjuh, Slatina. Još su igrali: Šimara i Trbuljak.

Trener: Srećko Lušić

Za Samobor su igrali: Ilić, Ćuk, Grgečić, Kostanjski, Ivkovčić, Hasan, Štefković, Guliš, Brdarić, Brujić, Regović. Još su igrali: Ahlin, Vitko i Beljak.

Trener: Sven Raić