Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samoborcima prvi trobod!

Objavljeno: 08. 09. 2014. u 13:11   /   Autor:   /   komentari (0)

samobor-zagorec-757-x-565-750x400U 2. kolu III HNL-zapad nogometaši Samobora pobjedom protiv Zagorca iz Krapine na najbolji su način isprali gorčinu od visokog poraza doživljenog na prvenstvenoj premijeri  prije tjedan dana u Novigradu. Od prve minute Samoborci su krenuli agilno i agresivno prema gostujućem golu želeći što prije postići pogodak.

To im je pošlo za nogom u 30. minuti poslije sjajnog prodora Škvorca po desnom boku, a njegov odličan prizemni ubačaj na 12-tak metara izvrsnim je udarcem u vodstvo domaćina pretvorio ponajbolji igrač susreta Kristian Mihelčić. Gosti su tijekom prvih45 minuta također opasno priprijetili u dva navrata, a jednom je i prečka spašavala vratara domaćih Ilića.

U drugom dijelu Zagorec igra puno čvršće i ambicioznije, a domaći bivaju potisnuti na svoju polovicu igrališta. No samoborska obrana odolijeva svim napadima gostiju iz Krapine do 82. minute, kada čuvar mreže Ilić nepotrebno istrčava skroz do aut-linije kako bi izbacio loptu preko granice igrališta, no gostujući napadač uspijeva prvi stići do nje i ubacuje ju pred gola Samobora, a tamo je dočekuje Al Tharwan i smireno šalje u domaću mrežu. Srećom, samo minutu kasnije gostujuća obrana grubo griješi, a to koristi kapetan Samobora Nikica Brujić i postiže pobjednički pogodak. Kad se sve zbroji utakmica je bila vrlo izjednačena, svakoj je momčadi pripalo po jedno poluvrijeme, no na radost malobrojnih navijača domaćina bodovi su ostali u Samoboru.

Reazultati 2. kola 3. HNL zapadna skupina

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2014-09-05 end=2014-09-07 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

 Trenutna tablica 3. HNL zapadna skupina

[leagueengine_show_season_table lid=1 sid=2]

Raspored utakmica 3. kola 3. HNL zapadna skupina

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2014-09-11 end=2014-09-14 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]