Newsletter prijava

Limači, Prstići, Vijesti

Dani vatrometa i 1. Vatrometni kup Samobor 2014.

Objavljeno: 08. 10. 2014. u 15:40   /   Autor:   /   komentari (0)

fotografija-757-x-565-750x400Od danas pa sve do nedelje Samobor se pretvara u vatrometno-nogometni grad! Od 11 sati na stadionu NK Samobor počela je velika kestenijada kao uvod u vatrometne spektakle tijekom dolazaćeg vikenda. U prigodnom zabavnom programu za mališane zapjevali su mali pjevači iz Dječje glazbene udruge Smješak, potom Dječji zbor Samoborček, a na koncu jutarnjeg dijela programa nastupile su i mažoretkinje Mažoret kluba UNITY S.

Poslijepodne od 17 sati slijedi nastup Gradske glazbe Samobor, zatim od 18 sati na scenu izlaze članovi KUD-a Oštrc iz Ruda, a pola sata kasnije pjesmom i plesom predstavit će se KUD Rakov Potok. U 19 sati zaplesat će članovi FA Mladost, a u 19 i 30 nastupaju folkoloraši i tamburaši KUD-a Licitar. Za večernju zabavu od 20 sati zaduženi su popularni tamburaši “Od sumraka do zore”.

Tijekom cijelog dana otvoren je i vatrometni, zabavni lunapark, a brojni pečenjari i slastičari nude vam kestene na sve moguće načine po vrlo primamljivim cijenama. Ulaz na stadion je besplatan.

U petak 10. listopada u poslijepodnevnim satima počinje i Vatromeni nogometni kup Samobora za prstiće i limače u zajedničkoj organizaciji NK Samobor, Mirnovec pirotehnike i internetskog portala Dječji nogomet. U obje kategorije zaigrat će 16 momčadi iz Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a tunrniski program odvijat će se na terenu s umjetnom travom u Hebrangovoj sve do nedelje navečer. U borbu za naslov najboljih kreću mali nogometaši splitskog Hajduka, zagrebačke Lokomotive, slovenskih ekipa Ajdovščina i Olimpija, reprezentacije Crne Gore, sarajevskog Šampion Juniora, Samobora i mnogih drugih poznatih klubova.

 

Raspored utakmica 1.Vatrometnog kupa Samobor 2014.

vatrometni_kup_dopuna