Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

Samobor poražen u Dubravi

Objavljeno: 09. 10. 2014. u 22:43   /   Autor:   /   komentari (0)

Na Dan neovisnosti Hrvatske odigrane su utakmice 7. kola III HNL-zapad, u kojima je bilo podosta iznenađujućih rezultata. Vodeći dvojac u prvenstvu doživio je poraze, a bez bodova su ostali i nogometaši Samobora. Najveću senzaciju priredili su nogometaši Novigrada deklasiravši B momčad zagrebačkog Dinama, a veliki je uspjeh ostvario i Maksimir pobjedom nad B ekipom Rijeke.

Samoborci su poraženi u Dubravi, koja je prvi puta u prvenstvu zaigrala na svom, obnovljenom igralištu, a presudili su im pogotcima Brekalo i Špadina. Da je Filip Škvorc bio prisebniji u dvije izrazite prilike mogli su naši nogometaši s ovog gostovanja donijeti barem bod, no nišanske sprave mladog igrača Samobora jučer su bile potpuno raštimane.

Dugo Selo je uvjerljivo pregazilo Zelinu na njenom travnjaku, i taj rezultat posebno zabrinjava trenera Samobora Svena Raića, budući da dolazeće subote naši nogometaši gostuju baš u Dugom Selu.  Zahuktalo Trnje osvojiloje bod na gostovanju u Krapini kod probuđenog Zagorca, a Špansko je na svom terenu očekivano nadvisilo Stupnik. U dvoboju HAŠK-a i Istre B, odigranom na zagrebačkoj Pešćenici, nije bilo ni pogodaka, ni pobjednika.

Rezultati 7. kola 3.HNL zapad:

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2014-10-07 end=2014-10-09 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

Trenutna tablica 3.HNL zapad:

[leagueengine_show_season_table lid=1 sid=2]

 Raspored utakmica 8.kola 3.HNL zapad:

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2014-10-10 end=2014-10-12 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]