Newsletter prijava

Vijesti

53. Trofej grada Samobora

Filip Bišćan
Objavljeno: 13. 12. 2014. u 11:29   /   Autor:   /   komentari (0)

Trofej grada Samobora, najstariji malonogometni turnir u zemlji, ove godine u svojem 53. izdanju ponovo organizira Nogometni klub Samobor. Nakon dugotrajnih priprema, u petak 12. prosinca izvlačenjem parova, počela je realizacija ovogodišnjeg turnira.

Ukupno je prijavljeno 46 momčadi, i to 36 u seniorskoj i 10 u veteranskoj kategoriji.  Od lanjskih polufinalista ove godine neće zaigrati seniroska ekipa Jelenovca, a nema ni veteranskih pobjednika iz prošle godine ekipe BGS Savus.

Seniorske momčadi u prvoj fazi natjecanja su razvsrtane u 11 skupina po 3 ekipe, a kod veterana su oformljene 3 skupine, i to dvije s 3 i jedna s 4 ekipe.

Turnir će se odigravati u Sportskoj dvorani Samobor od 14. prosinca 2014. do 3. siječnja 2015. godine. Dodatne informacije možete dobiti na e-mail adresi: info@nk-samobor.hr ili na broj telefona: 091 517 1992 na koji će vam se javiti  Dražen Ivančević, tajnik Nogometnog kluba Samobor, ujedno i čelni čovjek realizacijske ekipe turnira.

Sva zbivanja na 53. Trofeju grada Samobora možete pratiti na web stranici trofejgradasamobora.com, uključujući rasporede utakmica, rasporede grupa, rezultate, izvještaje s utakmica i tablice. Na Twitter profilu Nogometnog kluba Samobor, biti će vam dostupni svi rezultati utakmica i najnovije vijesti vezane uz 53. Trofej grada Samobora.