Newsletter prijava

Seniori

Sudac “počastio” Dubravu u Samoboru

Objavljeno: 12. 04. 2015. u 13:11   /   Autor:   /   komentari (0)

U 22. kolu III HNL-zapad nogometaši Samobora doživjeli su “nepravedan” poraz na domaćem travnjaku od ekipe Dubrave Tim kabela. Igrali su Samoborci vrlo angažirano, sasvim ravnopravno favoriziranim gostima, a imali su i izglednije prilike za postizanje golova, no nijednu nisu iskoristili.

Dubrava je,pak u svega dva-tri navrata ozbiljnije priprijetila odličnom vrataru domaćina Bašiću, a jedini pogodak na utakmici postigao jeKrajnović u 81. minuti, iz krajnje sumnjive situacije. Najprije je sudac Mazal iz Vrbovca dosudio nepostojeći udarac iz kuta za goste, a nakon njegova izvođenja lopta je ubačena u srce šesnaesterca domaćih, gdje je na nju glavom krenuo Ivkovčić, a “škaricama” u zraku Krajnović. Bilo je očito da se radi o prekršaju prema pravilima nogometne igre, odnosno o opasnoj igri gostujućeg igrača, no sudac se nije oglasio, i lopta je završila u domaćoj mreži.

Pred kraj susreta sudac je propustio dosuditi i najstrožu kaznu za Samobor kad je jedan od domaćih nogometaša zapucao s dvedesetak metara, a obrambeni igrač Dubrave blokirao njegov udarac rukom unutar šesnaesterca. Za sve prisutne na stadionu bio je to očigledan kazneni udarac, ali Mazal je opet ostao nijem.

Tako su nogometaši Dubrave, uz sudački poguranac, kraj utakmice dočekali visoko uzdignutih ruku, i zasjeli na drugo mjesto prvenstvene tablice, odmah iza druge momčadi zagrebačkog Dinama. Istini za volju, da je kapetan Samobora Nikica Brujić bio prisebniji u dvije izuzetno izgledne prilike, rezultat bi na kraju utakmice sigurno bio povoljniji za domaće, ali prema svemu jučer viđenom na Gradskom stadionu najpravedniji ishod ove uzbudljive prvenstvene utakmice bio bi neodlučeno.

 

Rezultati 22. kola 3. HNL zapad

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2015-04-10 end=2015-04-13 date=show time=show order=ASC

text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

 

Tablica 3. HNL zapad

[leagueengine_show_season_table lid=1 sid=2]

 

Raspored utakmica 23. kola 3. HNL zapad

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2015-04-17 end=2015-04-19 date=show time=show order=ASC

text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=-]