Newsletter prijava

Seniori

Samobor pobijedio u Trnju!

Objavljeno: 24. 05. 2015. u 16:24   /   Autor:   /   komentari (0)

U 28. kolu III HNL-zapad nogometaši Samobora pobijedili su danas Trnje u Zagrebu rezultatom 4:1!!!

Trostruki strijelac bio je kapetan Nikica Brujić, a jednom je mrežu Trnja zatresao Tomislav Makarun.
Ovom pobjedom Samoborci su znatno povećali izglede za ostanak u trećoj ligi, a do kraja prvenstva još su dva kola. Sve čestitke nogometašima Samobora i treneru Svenu Raiću, na današnjoj vrlo značajnoj pobjedi.

Na veliku radost svojih navijača, ali i svih ljubitelja nogometa u samoborskom kraju, nogometaši Samobora nadomak su ispunjenju ovosezonskog cilja, ostanku u III HNL. Osvoje li u preostala dva prvenstvena nadmetanja barem jedan bod, to bi im trebalo biti dovoljno za spas. I dok bi osvajanje polovičnog plijena protiv prvaka iz druge momčadi zagrebačkog Dinama iduće subote na domaćem travnjaku predstavljalo veliki uspjeh, preostali potreban bod Samoborci bi svakako morali uknjižiti u zadnjem kolu, na gostovanju kod Zeline, koja se već oprostila od treće lige.

A “crni oblaci” iznad Hebrangove napokon su se počeli raskidati poslije uvjerljive pobjede u zagrebačkom Trnju, za koju je najzaslužniji samoborski “Pirlo”, kapetan Nikica Brujić koji je postigao tri pogotka.

 

Rezultati 28. kola 3. HNL zapadna skupina

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2015-05-23 end=2015-05-25 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

 

Tablica 3. HNL zapad

[leagueengine_show_season_table lid=1 sid=2]

 

Raspored utakmica 29. kola 3. HNL zapadna skupina

[leagueengine_show_season_matches lid=1 sid=2 type=all start=2015-05-30 end=2015-05-31 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=-]