Newsletter prijava

Veterani

TOP prekinuo dominaciju Samobora

Objavljeno: 05. 06. 2015. u 09:37   /   Autor:   /   komentari (0)

Veterani TOP-a iz Kerestinca novi su prvaci I Veteranske lige NS Samobor. Kolo prije kraja prvenstva Kerestinčani su proslavili naslov bez ijednog poraza, i tako prekinuli dugogodišnju dominaciju veterana Samobora, kojima su u ovoj sezoni otkinuli čak 4 boda, odigravši neodlučeno u Samoboru, i pobjedom na domaćem travnjaku. Ekipa koju predvodi nekadašnji sjajni stoper Samobora Marijan Jordan, a u kojoj glavne uloge igraju majstori nogometa Vratarić i Vukas, te teško savladivi vratar Jandrečić, u tekućem je prvenstvu zaista igrala najbolje, pa im od srca želimo da u kvalifikacijama za završnicu veteranskog prvenstva Hrvatske izbore plasaman na finalni turnir, te dostojno predstavljaju samoborski i svetonedeljski veteranski nogomet.

Što se tiče veterana Samobora očito su dosegli zenit, pa im je od jeseni prijeko potrebno pomlađivanje momčadi, ako se žele vratiti na šampionske staze. Velemajstori nogometa poput Bašića, Ištuka, Vitka, Vučkovića i Marijana Štefkovića odavno su pregazili pedesetu, i više se trkački ne mogu ravnopravno nositi sa znatno mlađim suparnicima.

Sava iz Strmca zauzela je ove sezone treće mjesto, a veći dio prvenstva Strmčani su igrali znatno oslabljeni bez nekoliko standardnih prvotimaca, pa konačan plasman ipak trebaju smatrati uspjehom.

Iz I lige ispadaju veterani Skauta koji nisu ni odigrali proljetni dio prvenstva jer su se tijekom zime raspali, i veterani Bregane u čijim redovima je također bilo podosta izostanaka tijekom sezone. Da su Bregančani bili kompletni na svim utakmicama, s obzirom na kvalitetu igračkog kadra, sasvim bi sigurno očuvali prvoligaški status.