Newsletter prijava

Vijesti

Pripreme počinju 22. srpnja

Objavljeno: 11. 07. 2015. u 11:56   /   Autor:   /   komentari (0)

Nogometaši Samobora s pripremama za novo prvenstvo III HNL-zapad kreću u srijedu 22. srpnja. Prva prozivka zakazana je u 18 sati na Gradskom stadionu.

Kako nas je izvijestio koordinator rada svih klupskih selekcija i voditelj skautske službe Nikola Tomić, kompletne pripreme bit će obavljene na terenima Sportskog centra u Samoboru, a predviđeno je i odigravanje 10-tak oglednih utakmica. U prva dva tjedna trenirat će se dva puta dnevno, ujutro i poslijepodne, a potom jednom na dan.

Svi igrači iz protekle sezone i dalje su na raspolaganju treneru Svenu Raiću, izuzev Kotarskog koji odlazi u inozemstvo, a pristiglo je i nekoliko novih lica u samoborsku svlačionicu, koja tijekom priprema trebaju pokazati da li su samo prinove ili istinska pojačanja.

Ozbiljno se prionulo i reorganizaciji Omladinske škole, pa je za novog voditelja angažiran provjereni nogometni stručnjak s pro-licencom Berislav Gluić.  On je u proteklim godinama s velikim uspjehom vodio nekoliko zagrebačkih klubova, a ima i iskustvo treniranja ženske nogometne reprezentacije Hrvatske. Protekle sezone Gluić je trenirao nogometaše TOP-a iz Kerestinca, koji su se pod njegovim vodstvom okitili titulom jesenskih prvaka Jedinstvene županijske nogometne lige. Novi voditelj Omladinske škole bit će ujedno i trener juniora, dok će kadetsku selekciju trenirati profesorDražen Ivančević.