Newsletter prijava

Vijesti

Plenum trećeligaša 28. srpnja u Mladini

Objavljeno: 15. 07. 2015. u 11:52   /   Autor:   /   komentari (0)

Na sastaku riječkog i zagrebačkog nogometnog središta u Otočcu odlučeno je kako će izgledati III HNL zapad u dolazećoj natjecateljskoj sezoni 2015/2016. Budući da je Istra B odustala od natjecanja, a bivši drugoligaš Bistra nakanila nastaviti natjecanje u JNŽL, u trećeligaškom su društvu ostali Stupnik i Vrbovec, a Maksimiru je bez obzira na nepostojanje uvjeta za natjecanje u ovom rangu odobreno daljnje igranje.

Novi trećeligaši postali su najbolji iz nižih liga a to su Vinogradar, Krk i Opatija. Sukladno tome od jeseni u bornu za trećeligaške bodove kreću Rijeka II, Dugo Selo, Dubrava Tim kabel, Novigrad, Zagorec, Trnje, HAŠK, Vrapče, Špansko, Maksimir, Samobor, Vrbovec, Stupnik, Vinogradar, Krk i Opatija.

Prema riječima povjerenika lige Branka Kajfeša plenum klubova će se održati 28. srpnja u Mladini, i tada će biti utvrđen raspored natjecanja.

S pripremama za novo prvenstvo Samoborci startaju u srijedu 22. srpnja. Prvu prozivku prvotimaca trener Sven Raić je zakazao u 18 sati na Gradskom stadionu.