Newsletter prijava

Seniori

Samoborci spremni za prvenstvo!

Objavljeno: 25. 08. 2015. u 12:17   /   Autor:   /   komentari (0)

Seniorska momčad Samobora, ako je suditi po pripremnim utakmicama, potpuno spremna očekuje subotnji početak prvenstva u III HNL-zapad. Uoči prvenstvene premijere protiv Španskog nogometaši trenera Svena Raića odigrali su zadnje ogledne susrete proteklog vikenda.

U subotu su deklasirali juniore prvoligaša Zagreba rezultatom 9:1, a u nedelju pobijedili Bestovje rezultatom 4:1. Izgleda da su strijelci odlično namjestili nišanske sprave, i možemo samo poželjeti da takvu efikasnost iskažu i u dolazećim prvenstvenim dvobojima. Najviše se, naravno očekuje od najiskusnijih prvotimaca, kapetana Nikice Brujića, vratara prvoligaške vrijednosti Gorana Bašića, reprezentativnog stopera Mateja Ivkovčića, rastrčanog i beskompromisnog Igora Horvata, te pouzdanog i probojnog Tomislava Makaruna.

Od mladih snaga odličnu formu u pripremama iskazali su vođa navale Lukas Tomić koji iz utakmice u utakmicu dokazuje da ima istančani osjećaj za postizanje pogodaka, brzonogi i u driblinzima vrlo nepredvidljivi Antonjo Regović, poletni i tehnički vrlo dotjerani bočni igrač Trupec, te već dokazani prvotimci Marko Zeman, Domagoj Hasan, Zvonimir Guliš i Filip Škvorc.

Nadamo se da u predstojećoj sezoni samoborski nogometni brod neće udarati neugodni rezultatski valovi i da će ga mladi, ali sad već puno iskusniji trenerski kormilar Sven Raić na kraju prvenstva usidriti u gornjem dijelu trećeligaške ljestvice.  Stoga sve prijatelje kluba pozivamo da u subotu 29. kolovoza ispune tribine stadiona u Hebrangovoj ulici i sportskim navijanjem pripomognu našim nogometašima u osvajanju bodova protiv momčadi Španskog.

[event_list id=”4179″ title=”1. kolo 3. HNL zapad” status=”default” date=”default” number=”10″ order=”default” columns=”event,teams,time,venue” show_all_events_link=”0″ align=”none”]