Newsletter prijava

Foto, Seniori

Rijeka II – Samobor 1:2

Objavljeno: 27. 09. 2015. u 20:12   /   Autor:   /   komentari (0)

Nogometaši Rijeke II poraženi su od Samobora (1:2) u 6. kolu Treće HNL – zapad. Splet nesretnih okolnosti odnio je bodove izabranicima Ivice Kuleševića koji su nakon šest utakmica ostali na sedam bodova.
Rijeka II povela je već u drugoj minuti utakmice. Nakon pogreške obrane Samobora loptu je uzeo Mate Bajić koji je izbio sam pred vratara i hladnokrvno pospremio loptu u mrežu – 1:0.


I kada se činilo da je sve dobro krenulo, Samobor je s(p)retno došao do izjednačenja. Budicin je pokušao očistiti jednu opasnost, ali ispucana lopta pogodila je Brujića i s(p)retno završila u mreži Nevistića – 1:1. Samo dvije minute kasnije obrana ponovo nije dobro reagirala, Petrović je čekao da Nevistić istrči i pokupi jednu loptu. Brujić je bio brži i poentirao drugi put na utakmici – 1:2.

Rijeka II krenula je po izjednačenje, ali unatoč nekoliko izglednih prilika nije stigla barem do boda. U 36. minuti Cisotti je proigrao Bajića koji je sjajno primirio loptu i potegnuo, ali greda je ovoga puta spriječila gol! Okvir vratiju Samobora ponovo se tresao u 65. minuti. Fatić je izbacio Nakića na desnoj strani. Uslijedio je ubačaj, lopta je došla do Bajića, ali njegov pokušaj glavom sa sedam metara zaustavila je greda!

/preneseno s web stranica NK Rijeka/ Orginalni članak pogledajte ovdje.

 

[league_table id=”4163″ title=”Tablica 3. HNL zapad” number=”16″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

 

Galerija fotografija

preneseno s web stranica NK Rijeka. Cijelu galeriju pogledajte ovdje.