Newsletter prijava

Kadeti

Kadeti NK Samobora među 16 najboljih u Hrvatskom kupu

Objavljeno: 18. 11. 2015. u 17:50   /   Autor:   /   komentari (0)

Kadeti NK Samobora pobijedili su vršnjake iz NK Intera Zaprešić sa rezultatom 2:0 Igrači “Diva iz predgrađa” mogli su i mnogo jače stradati u ovom susretu.  Sva sreća da se nije obistinila ona ” tko ne iskoristi svoje prilike, primi”. Naime,  kod rezultata 0-0 sreća nije bila naklonjena igračima prof. Ivančeviča. U tri ili četiri navrata lopta je završavala, što na stativi, što na prečki.

Ali svoju bolju igru ipak su okrunili zgoditkom u 35. minuti, nakon dosuđenog indirektnog udarca precizan je bio Mihael Klemenčić. Pokušavali su gosti izjednačiti i unijeli više rizika u svoju igru, no odlična Samoborska ekipa znala je to kazniti,  pa u 61. minuti Voloder stavlja stvari na svoje mjesto. Podatak koji govori o odličnoj igri Samoboraca vidi se u statistici, gosti su za vrijeme cijele utakmice, samo jedan jedini put pogodili okvir gola.

Još jednom se  pokazalo da ova generacija još nije rekla svoju zadnju. Ne možemo se oteti dojmu, da ova ekipa može proći još koju prepreku u Kupu Hrvatske. To im od srca žele svi djelatnici kluba i igrači svih selekcija, od prstića do seniora,  te naravno Uprava na čelu sa predsjednikom gospodinom Krešimirom Jelićem.