Newsletter prijava

Juniori, Kadeti

Kadeti i juniori ponovo sa plijenom!

Objavljeno: 23. 11. 2015. u 17:24   /   Autor:   /   komentari (0)

Ponovo su Kadeti i Juniori NK Samobora sa gostovanja donijeli ozbiljan plijen. I opet su kadeti prof Ivančevića pobijedili a Juniori prof Gluića izvukli bod u gostima kod ne loše momčadi Dugog Sela.

Kadeti su imali više od igre tokom cijele utakmice na teškom terenu u Dugom Selu. Redale su se šanse i polu šanse ali domaćin je u 39 minuti došao u vodstvo. Nakon odmora i dodatnih konzultacija naši kadeti vratili su se još odlučniji. Sve to urodilo je plodom je su u 64min preko Mateja Golubića izjednačili a u 78 min Kižlin Karlo stavlja stvari na svoje mjesto i vodi ekipu prema 11.toj pobjedi u sezoni.

Juniori su ponovo odigrali odličnu partiju imali više od igre tijekom cijele utakmice, pritiskali protivnika do zadnje minute ali sreća ponovo nije bila naklonjena juniorima NK Samobora ali i bod u gostima je dobar rezultat. Naši igrači su na teškom terenu prikazali možda jednu od najboljih partija u sezoni i ovaj puta u potpunosti nadtrčali protivničku ekipu koja zadnjih 20 min nije prešla na našu polovicu organizirano.

I na kraju i ne manje bitno. Kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstva Juniori i Kadeti imaju jednu zaostalu utakmicu (Jarun u gostima) a samo dva boda zaostaju za Dugim Selom i bod za Rudešom u ukupnom poretku svih ekipa Druge lige središta za Juniore i kadete. (zbrajaju se bodovi kadeta i juniora i dobiva ukupna tablica koja je na kraju bitna za plasman u viši rang)

Bravo svi…..

tablica