Newsletter prijava

Seniori

Samobor “ubrao” bod u Mladini

Objavljeno: 23. 11. 2015. u 20:51   /   Autor:   /   komentari (0)

Nogometaši Samobora “ubrali” su vrijedan bod u vinorodnoj Mladini, odigravši u 14. kolu III HNL-zapad utakmicu bez pogodaka s domaćim Vinogradarom.

Za “čistu” mrežu Samobora najzaslužniji je ponovo bio odlični vratar Goran Bašić na čije smo bravurozne intervencije već odavno naučeni, a da jesenas brani u životnoj formi svjedoči i podatak da je samoborska momčad primila daleko najmanje pogodaka u ligi. Uz Bašića se osobito isticao vrlo pokretljivi, i za protivničke obrane teško uhvatljivi Filip Škvorc, no ovog se puta nije upisao među strijelce.

Domaćini su pred kraj susreta tražili najstrožu kaznu nakon što je u šesnaestercu poslije dvoboja s braničima Samobora pao Medven, no sudac Cindrić iz Zagreba bio je drugačijeg mišljenja i dosudio udarac iz kuta umjesto jedanesterca.

Osvojenim bodom Samoborci su se popeli na drugo mjesto prvenstvene tablice, i tu će i prezimiti ukoliko u zadnjem jesenskom ogledu protiv Dugog Sela iduće subote ostvare pobjedu.

 

[league_table id=”4163″ title=”Tablica 3. HNL zapad” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]