Newsletter prijava

Juniori, Kadeti

Kadeti i Juniori prvaci jesenskog dijela 2. NL središte

Objavljeno: 07. 12. 2015. u 15:15   /   Autor:   /   komentari (0)

Kadeti i juniori vratili se sa punim plijenom iz Jaruna zaostaloj utakmici 11.-og kola Druge NL Središte. Kadeti su het trikom Luke Abramovića rezultatom 0-3  pobijedili vršnjake Jaruna i tako maestralno završili jesenski dio prvenstva bez poraza i sa samo dva neriješena rezultata!

Kada pogledamo tablicu, i pročitamo “1. SAMOBOR… nije nam svejedno, još kad vidimo da naši kadeti bježe drugoplasiranoj momčadi cijelih 10 bodova, tada doslovce svi skačemo od veselja. BRAVO, BRAVO generacijo i BRAVO treneru prof. Draženu Ivančeviću.

Juniori su napokon nagrađeni za svoj trud i rad tokom cijele polusezone. Teško, ali zasluženo pobijedili su Jarun sa 0-1 , golom Aldina Dizdarevića.  Sa ta tri boda Juniori su se priključili sredini tablice i još važnije, zajedno sa kadetima osvojili su prvo mjesto u ukupnom poretku kadeta i juniora u 2. nogometnoj ligi središte.

Ako kažemo da u viši rang idu dva prvoplasirana kluba koji nemaju u Prvoj NL središta svoju ekipu, onda ovaj rezultat dobiva na težini još više. Naime, na ukupnoj  tablici SAMOBOR ima 12 bodova više od petoplasirane Bistre koja bi bila treći konkurent za rang više, još se tu može ubaciti Mladost Buzin koja ima 13 bodova manje, ali i utakmicu manje.

JOŠ JEDNOM BRAVO BRAVO SAMOBORSKOJ MLADOSTI U KOJOJ VIDIMO SENIORSKE POTENCIJALE!

 

 

NESLUŽBENA TABLICA ZA KADETE I JUNIORE 2 .NL SREDIŠTE ZAGREB UKUPNO

tablica