Newsletter prijava

Limači

Završena Zimska liga u Svetoj Klari

Objavljeno: 21. 12. 2015. u 10:00   /   Autor:   /   komentari (0)
Zadnjeg dana zimske lige u Svetoj Klari,  Limači  NK Samobora prikazali su odličan nogomet, no krenimo redom.
Prvo su utakmicu odigrali naši igrači 2006. godišta, sa momčadi Blata koja je držala treće mjesto. Blato je povelo, ali je naša momčad prekrasnim udarcem Kirina izjednačila, a zatim pogotkom Kovačevića i još jednim Kirina zasluženo pobjedila. Te tom pobjedom osigurala našoj starijoj momčadi najmanje 2. mjesto!

Zatim je uslijedila zadnja utakmica koja je bila praktički finale, gdje je naša momčad 2005. godišta odmjerila snage sa momčadi Utrina.

Odlično otvaranje utakmice gdje je Filipčićev udarac završio na prečki. Mreže su mirovale sve do zadnje minute kada praktički sa zvukom sirene Budimir dovodi našu momčad u vodstvo. Drugo poluvrijeme izjednačena utakmica,  u kojoj je naša momčad imala puno izglednih prilika, ali ispriječio se vratar, vratnica ili je pogreška bila u zadnjem pasu. Odlična momčad Utrina te je promašaje znalački kaznila, te je kontrama kaznila svaku našu propuštenu priliku. Na kraju je pobjedila momčad Utrina sa 3:1. Sve čestitke na zasluženo osvojenom prvom mjestu.

Čestitke momčadi 2005. godišta na 2. mjestu, te velike čestitke 2006. godištu koji su bili uvjerljivo najmlađa momčad u ligi, te pokazali da druge godine svakako možemo očekivati i njihovu borbu za najvišu poziciju u ovoj ligi.

Na kraju vrijedi istaknuti najboljeg vratara turnira Bornu Banjanina, te drugog strijelca lige sa 16 pogodaka Vitu Budimira kojem je nagrada pobjegla za jedan pogodak!