Newsletter prijava

Limači

Limači uvjerljivo prvi na Tri kornera penal

Objavljeno: 08. 01. 2016. u 16:38   /   Autor:   /   komentari (0)

Limači NK Samobora uvjerljivo su osvojili prvo mjesto na turniru u Bregani, poznatom “Tri kornera penal”. Uvjerljive su bile predstave naše momčadi, na posljednjem danu turnira, kad su igrani polufinalni  i finalni dvoboji.

Krenimo redom…

Nakon prolaska skupine naša momčad odmjerila je snage sa domaćinom NK Breganom. Slobodno možemo reći da je to bio “finale prije finala”. Uzbudljiva i napeta utakmica do posljednje minute. Nakon što se igralo gol za gol, na kraju je završila rezultatom 4:4,  pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Tada su naši igrači pokazali koliko treba biti jak i miran u najvažnijim trenucima, te su rutinski zabili oba kaznena udarca, dok je domaćin oba promašio, pa nije bilo potrebe ni ulaziti u posljednju seriju.

Nakon uzbudljive utakmice u polufinalu ubrzo je uslijedila finalna utakmica, gdje smo odmjerili snage sa ekipom NK Zrinskog. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, uz našu potpunu  dominaciju i dva neiskorištena kaznena udarca, ali to je bio samo nagovještaj uraganskog drugog poluvremena. U drugom poluvremenu igrala je samo jedna momčad, pa je igra bila oku ugodna i mislim da je svaki gledatelj mogao uživati u predstavi naše momčadi. Krajnji rezultat dovoljno govori koliko je ta igra bila lijepa i efikasna, pa je naša momčad postigla nevjerovatnih 8 pogodaka u samo 10 minuta igre.

Vrijedi spomenuti da je najboljim igračem proglašen naš igrač Dino Belak.

Za pobjedničku momčad su u finalnom danu nastupili Darin Filipčić, Antonio Lukšić, Jan Kirin, Marko Delimarić (inače prstić našeg kluba), Dino Belak i Vito Budimir, još je nastupio u grupnoj fazi Roko Kovačević.

Trener je uz sliku objavio i tekst za naše mlade snage:

Pobjednika krasi rad, trud, učenje, vrijeme, odricanje, volja, vjera, upornost..
Istina je da je put do vrha često posut trnjem.
Mnogo je prepreka, saplitanja, padova, a tko ne vjeruje u sebe nikad neće postati pobjednik.
Pobjednik nije onaj koji nije pao, niti je gubitnik onaj koji je pao. Pravi pobjednik je onaj koji poslije svakog pada ustao i nastavio dalje. Vjerujte u sebe, jer samo tako možete uspijeti…