Newsletter prijava

Prstići

Prstići odlični u Svetoj Klari

Objavljeno: 09. 01. 2016. u 13:46   /   Autor:   /   komentari (0)

Prstići NK Samobora su nakon završene polusezone u prvenstvu NSZŽ, odradili 9 utakmica u sklopu zimske lige koju je oganizirao NK „Polet“ Sveta Klara iz Zagreba. Utakmice su se igrale u grijanom balonu, na igralištu sa vrhunskom umjetnom travom. Igralo se je sistemom 5+1, na terenu rukometnih dimenzija.

Na turniru je nastupilo 10 ekipa, uglavnom iz Novog Zagreba. Mi smo nastupili sa 2 ekipe, koje su bile podjeljene po godištima. Za ekipu Samobor 1 su nastupili igrači starije grupe rođeni 2007-e godine, dok su za ekipu Samobor 2 nastupili igrači starije grupe koji su rođeni 2008-e godine uz par igrača mlađe grupe koje nam je ustupio trener Ivan Kožul.

klara01

Ekipa Samobor 1 je dominirala na svim utakmicama i realno pokazala najviše od svih ekipa. Najviše su pokazali u prvih par utakmica kada su protiv najjačih protivnika pokazali odličnu pas igru, punu kombinatorike, duplih paseva i povratnih lopti, koja je na kraju rezultirala sa par lijepih golova. Na kraju smo osvojili zasluženo 1. mjesto sa 8 pobjeda i 1-im neriješenim rezultatom. Svi igrači su jednako zaslužni za uspjeh jer su dali sve od sebe i odradili sve zadatke koje im je trener zadao prije utakmice. Iz pobjedničke ekipe dolazi i najbolji strijelac Martin Filipčić te najbolji igrač Adriano Čordaš. Za ekipu Samobor 1 su nastupili : Jan Konjuh, Toni Bratanić, Adriano Čordaš, Marko Delimarić, Patrik Dujmović, Martin Filipčić, Luka Novak i Ivan Vojvoda.

Ekipa Samobor 2 je unatoč tome što je bila mlađa od večine ekipa, pokazala na trenutke prekrasan nogomet i samo ih je činjenica što su bili fizički slabiji od večine ekipa koštala boljeg plasmana. Iako jedni od najmanjih i najmlađih, završili su u zlatnoj sredini. Protiv ekipa koje su fizički bile u istom rangu pokazali su odličnu kombinatoriku i zavidne vještine baratanja loptom te smo zabilježili nekoliko impresivnih pobjeda ( ne toliko po rezultatu,koliko po igri i dojmu ). Za ekipu Samobor 2 su nastupili : Maximilian Lohninger, Josip Lučić, Matija Štublin, Borna Stupar, Jan Žiža, Fran Bradač, Filip Jalžečić, Martin Ivanišević i Bruno „Cristiano Brunaldo“ Vurušić.