Newsletter prijava

Vijesti

Škola nogometa NK Samobor značajno uznapredovala

Objavljeno: 03. 03. 2016. u 15:20   /   Autor:   /   komentari (0)
Preneseno sa portala radiosamobor.hr

Unazad nekoliko mjeseci Škola nogometa NK Samobor postiže zavidne rezultate u svim rangovima natjecanja, a to je plod odlično obavljenog posla u reorganizaciji ustroja i naravno profesionalnog, stručnog rada kvalificiranih trenera mladih klupskih selekcija. Od dolaska profesora Berislava Gluića na mjesto voditelja Škole mnoge su se stvari promijenile na bolje, i polako ali sigurno omladinski pogon NK Samobora, ponovo postaje “magnet” za brojne mališane koji žele igrati nogomet.

Pokrenuta je univerzalna Sportska škola za predškolski uzrast, a selekcije prstića, limača i mlađih pionira natječu se u svojim ligama sa po dvije ekipe. Tijekom zime treniralo se redovito u dvoranama iako je bila stanka u natjecanjima, što su mladi nogometaši i njihovi roditelji odlično prihvatili.

Kadetska i juniorska selekcija na kraju jesenskog dijela prvenstva II NL središte Zagreb, u zbroju bodova zauzele su prvo mjesto, s odličnim izgledima da se na kraju sezone plasiraju u I ligu. Kadeti su osim toga izborili i četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem su tijesno poraženi od vršnjaka iz HNK Rijeka.

U Zimskoj ligi Nogometnog središta Samobor koja se odigravala u samoborskim sportskim dvoranama sve selekcije NK Samobor, dakle prstići, limači, mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori osvojile su prva mjesta u svojim kategorijama!

Najvažnije od svega je dakako, da sve klupske selekcije vode vrhunski, licencirani treneri od kojih većina ima diplomu Kineziološkog fakulteta.

Trenutno se u Školi nogometa NK Samobor intenzivno bave organizacijom velikog Uskrsnog turnira za limače i prstiće, a kadeti i juniori već su nastavili i prvenstvena natjecanja pobijedivši vršnjake iz NK Maksimira 5:0 i 3:0.