Newsletter prijava

Juniori, Kadeti

Novih šest bodova za potvrdu prvog mjesta

Objavljeno: 15. 03. 2016. u 14:19   /   Autor:   /   komentari (1)

Za kadete „stara pjesma“ svoju dominaciju potvrđuju i protiv vršnjaka Vinogradara.

Gosti su stradali sa 4-0 a posebno nadahnut bio je Garašić Hrvoje koji je kao igrač utakmice postigao 3 gola, redom: 31,65 i 69 minuta. Pripomogao mu je Gabrica Ivan u 34oj minuti. Sa ovih 3 boda kadeti su na ukupno 50 bodova 13 bodova više od drugoplasiranog Dugog Sela.

Juniori u rovovskoj bitci okrenuli rezultat.

Ono što smo vidjeli u prvom poluvremenu želimo i moramo zaboraviti. Odlazak na odmor sa samo jednim golom zaostatka možemo zahvaliti samo nespretnim gostima. Smiren razgovor i dogovor na poluvremenu urodio je plodom. Kroz cijelu utakmicu tražili su se igrači domaćina i trener prof. Berislav Gluić, što kroz sisteme igre pa kroz rotaciju igrača na pozicijama i na kraju zamjenom i ulaskom igrača sa klupe….sve to urodilo je plodom u šestoj minuti nastavka kada je prvo Brekalo Filip, izjednačio a u 57 minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca nad Josipom Štignjedecom, Sandro Kižlin pretvara u vodstvo 2-1, što ostaje i konačan rezultat.

Sa ovih 6 bodova u ukupnom poretku kadeta i juniora stanje je ovakvo…

tablicaKJ

Komentari (1)

  • 15. 03. 2016. u 22:41 Puknuti

    Još jedna utakmica u kojoj su kadeti Samobora pokazali svoju snagu i složnost kao momčad. Malo su ukočeno krenuli u utakmicu ali s obzirom kolko je bilo zima i da su i pingvini žicali za čaj nije ni čudno da im je trebalo malo da se razgibaju i postignu radnu temperaturu. No ubrzo se zaredalo nekoliko šansi pred golom Vinogradara i tu je goste samo velika sreča spasila. No ne za dugo, dominacija i pritisak samoboraca je donjela dva gola u par minuta razmaka. Gara i Ivan su zagrijali teren a i promrznute navijače. Drugo poluvreme je samo bila preslika prvog, a gosti su dolazili u priliku eventualnom kakvom greškom domačina no te opasnosti je sigurno riješavao Valentino. Opet posjed lopte u korist NK Samobora i redaju se prilike no sljedeči gol je pao iz brze kontre koju je Gara ponovno uspješno realizirao i makar su gostujuči navijači protestirali da je bilo zaleđe, liniski sudac koji je izgledao kao da se tada probudio je samo odmahnuo na to. Iskreno mi ostali nismo vidjeli jer smo u tom trenu gledali cjenjenog trenera Činu koji je imao jedan svoj zanimljiv monolog uz klupu domačih igrača. Ako je i bilo neke sumlje oko trečeg gola, što su komentarima popratili gostujuči navijači, na što je trener Čina samo odmahnuo rukom i dobacio nešto u stilu da im to ionako nebi ništa pomoglo…oko četvrtog gola nije bilo nikakve dvojbe. Odlična dubinska lopta koju je Gara pospremio poput velikana Ibre pokraj kompletne zbunjene obrane i golmana. Svaka čast! Gol koji bi u Premier ligi bio nominiran najmanje za gol mjeseca. Još jedna čestitka Gari! Ostatak utakmice je prošao u cvokotanju na tribinama i čistoj kontroli utakmice od strane kadeta nk samobora i još jednoj predivnoj kontri koju je započeo Dominik a u tri dodira lopta je več bila pred kaznenim prostorom gostiju no nažalost malo sreče je falilo da vidimo još jedan gol. I kada je publika zbog smrzavanja več pomišljala izazvat kakav incident tek toliko da ih policija potrpa u maricu i odveze negdje na toplo sudac je svirao kraj utakmice. Još jedna ljepa utakmica kadeta samobora koji su ponovno pokazali moč i sklad obrane, vezne linije i napada na terenu i makar sada dolaze nekoliko ‘jačih’ tekmi, mi koji ih redovito pratimo ne sumljamo u kvalitetu i borbenost ovih igrača. Samo tako dečki divno vas je gledat kako igrate

Komentari nisu mogući