Newsletter prijava

Prstići

Dvije različite predstave

Objavljeno: 04. 04. 2016. u 15:58   /   Autor:   /   komentari (0)

Dva kola, dvije različite predstave naše momčadi. Prvo smo ugostili Rakitje, a zatim smo bili gosti u Brezju.

Utakmica s Rakitjem je bila zanimljiva, jer su priliku dobili oni koji manje nastupaju. Drago mi je bilo vidjeti i igrače koji inače igraju na drugim pozicijama, kako se snalaze. Pokazali su se borbenom momčadi koja je pokušavala i uspjevala u većini zadataka.

Sviđa mi se što igrači sve bolje osjećaju loptu i gdje bi u određenim trenutcima utakmice trebali biti. Rezultat iako puno puta govorim, da je nebitan i a najrađe nebi ni da se boduju utakmice, ni da se rezultati bilježe ipak moram spomenuti radi potrebe članka.

[event_blocks id=”7192″ title=”15. kolo 1. ŽNL zapad Prstići” ]

Nakon te solidne utakmice došli smo u Brezje. Imali smo jaku momčad i očekivao sam od nas, puno pass igre i kretanja u oba smjera. Dogodilo se nešto što je u ovom trenutku za mene enigma. Po prekrasnom vremenu, terenu i uz dovoljno izmjena naša momčad nikako nije mogla spojiti nekoliko paseva. Domaćin je tražio igru preko dugih lopti i tu su bili dosta uspješni. Nakon što su to vidjeli naši igrači su pokušali slično. To se brzo spriječilo i vratili smo se našoj karakterističnoj igri od noge do noge. No jednostavno nije išlo. Nedostajala je u svakom slučaju hrabra i požrtvovna igre nekolicine naših igrača koji su bez sumnje nosioci igre. Udarci su bili preslabi, sprint je bio spor, duel igra kao da su stavili ruke u džep. Nakon utakmice rekao sam dečkima kako smo isključivo sami krivi za ovako lošu tekmu jer je razina našeg truda bila nisko. I onda odmah ni naša izvedba ne može biti onakva na kakvu smo navikli. Jer mi smo se naviknuli truditi, kako onda očekivati, da ćemo biti bolji, onda kada se manje trudimo.

[event_blocks id=”7242″ title=”16. kolo 1. ŽNL zapad Prstići” ]

 
[league_table id=”4839″ title=”1. ŽNL zapad Prstići – Trenutni poredak” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]