Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Neriješeno sa Goricom

Objavljeno: 19. 04. 2016. u 08:19   /   Autor:   /   komentari (0)

U nedjelju 17. travnja Mlađi pioniri NK Samobora odigrali su 2:2 sa HNK GoricomII.

[event_blocks id=”7330″ title=”18. kolo 1. Liga NSZŽ Mlađi pioniri” ]

Prekrasno sunce i visoka temperatura nije razbudila naše igrače koji su krenuli usporeno i tromo što koristi živahna momčad Gorice i zabija 2 gola u prvom poluvremenu.

Drugo poluvrijeme se budimo i Bartol Đuretek sa 2 gola vraća utakmicu na početak 10ak minuta prije kraja. Ni gosti ni domaći ne koriste nekoliko odličnih prigoda i na kraju, možda i najpravednije, završava 2:2.

Pohvale dečkima za izniman trud i veliku želju u 2. poluvremenu za što su bili i nagrađeni sa 2 pogotka!
Lijepa vijest je da je u sastavu bilo čak 6 igrača 2004. godište, koji su se ravnopravno nosili sa svojim vršnjacima iz Gorice te možemo s veseljem očekivati sljedeću natjecateljsku sezonu kad će ovi dečki biti nosioci igre mlađih pionira.

Igrali su:
Bukvić, Golubić, Antunović, Kleščić, Regović, Zeman, Regula, Otmačić, Horvat, Bikić, Đuretek, Dropuljić, Jelšik, Štublin, Arežina, Golenko i Vlašiček.

Strijelci: Bartol Đuretek (2)

[league_table id=”4526″ title=”1. Liga NSZŽ Mlađi pioniri – Trenutni poredak” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Stariji pioniri su odgodili utakmicu zbog crkvenih svečanosti. Sljedeća utakmica je u petak 22.4. protiv Sloge Orešje, kup utakmica, a za vikend prvenstvo.

Mlađi pioniri igraju sljedeću utakmicu u četvrtak u 20.00h sa Dinamo OŠ na umjetnoj travi ispod južne tribine, a igrat će 2004. godište. Za vikend se nastavlja prvenstvo gostovanjem u Udarniku (Kurilovec).