Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Dinamo – Samobor 2:2

Objavljeno: 22. 04. 2016. u 12:31   /   Autor:   /   komentari (0)

U četvrtak 21.4. Mlađi pioniri NK Samobor odigrali su prijateljsku utakmicu sa OŠ Dinamo. Na terenu sa umjetnom travom ispod južne tribine, naši momci su pokazali fantastičan nogomet, iznimnu borbenost i zalaganje, te su se doslovno u zadnjim sekundama Dinamovci uspjeli spasiti od poraza!

U 25. minuti Lindić se nakon odbijanca najbolje snalazi u protivničkih 16m, prima loptu i posprema je pod prečku! Dinamo ubrzo izjednačuje, a onda Bikić prolazi po desnoj strani i ubacuje za Golenka koji pravovremeno natrčava na loptu i zabija za 2:1. Dinamo u sudačkoj nadoknadi uspjeva izjednačiti iz kontranapada.

Teško je izdvojiti najboljeg igrača jer su dečki stvarno bili odlični, počevši od fantastičnog Musovića na golu, do obrane predvođene Štublinom i Muževićem koji su igrali skoro pa bez greške, vezna linija koja se istaknula i borbenošću i tehničkim znanjem do napada koji je bio stalna opasnost.

Važno je istaknuti i da za razliku od prošle utakmice, Dinamo je ovaj put igrao sa starijom momčadi, te time ovaj uspjeh dobiva još više na važnosti.

mladji_pioniri042016a

Igrali su:
Musović L., Kovačević, Mužević, Štublin, Regović, Arežina, Bikić, Lindić, Golenko, Kamenčić, Vlašiček, Bošnjak.

Strijelci: Lindić, Golenko

U subotu nas pratite u Kurilovcu gdje se igra prvenstvena utakmica protiv Udarnika!