Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Pobjeda u Kurilovcu!

Objavljeno: 23. 04. 2016. u 15:05   /   Autor:   /   komentari (1)

U subotu 23.4. Mlađi pioniri NK Samobora igrali su prvenstvenu utakmicu protiv Udarnika iz Kurilovca.

Ovog puta su dečki od samog početka krenuli odlučno po pobjedu te su nizali priliku za prilikom. Jednu od takvih iskoristio je Bikić koji zabija u 14′ nakon ubacivanja Horvata sa desne strane. Već 2 minute kasnije Đuretek prolazi po lijevoj strani i ubacuje za Horvata koji posprema za 2:0. Uz još nekoliko propuštenih prilika odlazi se na odmor.

U 2. poluvremenu Bikić odmah pogađa stativa i od tog trenutka druga priča. Naši igrači staju i nakon 3min gosti zabijaju za 2:1 te preuzimaju inicijativu željni izjednačenja. U 40′ sudac svira jedanaesterac za domaćina koji fantastično brani Bukvić! Ipak, naš odlični golman nas nije mogao spasiti par minuta kasnije kad gosti prolaze po našoj desnoj strani i zabijaju za 2:2. Tad se budimo i upućujemo par opasnih udaraca prema golu domaćina, ali bez uspjeha. U zadnjoj minuti Horvat je iznudio korner na desnoj strani, kojeg i sam izvodi, a lopta se u gužvi odbija od nekoliko igrača i tu se naš spretni Bartol Đuretek najbolje snalazi i zabija za pobjedu! Pogodak je postignut 15 sekundi prije isteka vremena i sudac je odmah sudi kraj!

Gledatelji su mogli vidjeti odličnu utakmicu, punu lijepih poteza i iznimne borbenosti sa obje strane. Danas smo nagrađeni pobjedom iako smo igrom u 2. poluvremenu prosuli sve dobro iz 1. dijela. Nadam se dobra lekcija za naše igrače!

Pozitivno je što smo, za razliku od prošlog tjedna, odlično ušli u utakmicu te da, s obzirom na ozljede ili bolesti naših vrlo važnih igrača Musovića, Kosa i Otmačića, smo uspjeli prikazati odličnu igru i to sa 6 igrača 2004. godište koju su prije samo 2 dana igrali vrlo napornu utakmicu sa Dinamom.

Igrali su:
Dropuljić, Golubić, Antunović, Kleščić, Štublin, Regula, Zeman, Jelšik, Horvat, Bikić, Đuretek. U 2. poluvremenu su ušli: Bukvić, Arežina, Regović, Vlašiček i Musović Leon.

Strijelci: Bikić, Horvat, Đuretek

Sljedeća utakmica je 1.5.u 10h na našem glavnom terenu protiv Bistre!

Komentari (1)

  • 24. 04. 2016. u 23:11 Simon

    Bravo decki samo naprijed

Komentari nisu mogući