Newsletter prijava

Juniori, Kadeti

Juniori i Kadeti bolji od Vrapča

Objavljeno: 25. 04. 2016. u 17:11   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”6887″ title=”24. kolo 2. NL Središte Kadeti” ]

Kadeti su glatko pobijedili vršnjake iz Vrapča sa 3-0, da je bio i veći rezultat ne bi bilo nezasluženo. Već u drugoj minuti mrežu je načeo Tin Katavić u sedmoj minuti bilo je već 2 – 0 strijelac Garešić Hrvoje, isti strijelac je i u 28.-oj minuti. Tada smo pomislili da će to biti još jedna golijada no naši strijelci su se zadovoljili tim rezultatom i nesvjesno povukli „ručnu“.

U drugo poluvrijeme ušlo se sporije a i to je bila prilika da trener Ivančević da priliku svima sa klupe. Do kraja se rezultat nije mijenjao, ali ne znači da se lošije igralo, naprotiv stvarale su se šanse jedna za drugom ali nije bilo precizne završnice.

[event_blocks id=”6835″ title=”24. kolo 2. NL Središte Juniori” ]

Kod juniora očekivala se „na knap“ borba. Početak je to i sugerirao. I na jednoj i na drugoj strani bile su prilike za promjenu rezultata i tako sve do 27 min kada je Roberto Kižlin odlično podvalio kroz sredinu loptu za Josipa Štignjedeca koji sigurno dovodi juniore Samobora u vodstvo. Nakon toga dvije „mrtve“ šanse za naše dečke ali rezultat ostaje isti. U 41-oj minuti iskosa sa desne strane jednu loptu smiruje Aldin Dizdarević i nenadano i iz „koljena“ jakim udarcem uz samu prvu stativu zavlači loptu u protivničku mrežu. Stvari na svoje mjesto dovodi Sandro Kižlin u 50 min. Kada smo svi mislili po igri i rezultatu da je sve gotovo ponovo dobivamo gol iz prekida i vračamo u život protivnike. Na 3-1 gosti imaju dvije polu prilike a mi najveću, Sandro Kižlin iz opravdano dosuđenog jedanaesterca ne uspijeva savladati protivničkog golmana ali zato u 72.oj minuti uspijeva ponovo Josip Štignjedec.

Konačan rezultat 4-2 postavljaju gosti iz Vrapča i opet iz prekida i opet našom indolentnošću, tj nakon bezopasnog prekršaja gosti kratko odigravaju i ulaze u naš gol….

Bravo svima. Projekt plasmana u rang više i dalje živi tj. Svi ga ozbiljno shvaćaju, od Igrača preko trenera do Uprave. U ukupnom poretku kadeti i juniori i dalje su na prvom mjestu sa 7 bodova prednosti ispred NK Bistre.

BRAVO SVIMA!

Ukupni poredak:

tablica