Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Poraz protiv Bistre

Objavljeno: 02. 05. 2016. u 12:15   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”7332″ title=”20. kolo 1. Liga NSZŽ Mlađi pioniri” ]

U nedjelju 1.5. mlađi pioniri NK Samobor su igrali protiv NK Bistre. Po kišovitom vremenu gosti su bolje otvorili utakmici i zabili za 1:0. Pred kraj 1. poluvremena odlično kombiniraju Otmačić i Zeman, te Otmačić odličnim lob udarcem sa 16 metara lijevom (!) nogom vraća utakmicu na početak.

U 2. poluvremenu su se naši igrači sjetili da je Praznik rada, pa si uzimaju slobodno što gosti koriste i zabijaju 3 gola za konačni rezultat 1:4. Veliki broj izmjena je poremetio naš ritam, a odlični gosti koriste ponuđeno.

Igranje za starije godište je trebala biti nagrada za dobar rad na treningu te mogućnost testiranja svojih vještina protiv boljih igrača. I umjesto da damo još više od sebe, nadoknadimo fizičku nadmoć protivnika sa većom željom, borbenošću i timskom igrom, jedino što prikažemo su sebičnost i prebacivanje krivice sa sebe na druge, kako prikazanim na terenu tako i riječima na i izvan terena.

Nadamo se da će ovo ostati izoliran slučaj jer u prošlim utakmicama je igra i zalaganje svih, a pogotovo mlađih igrača bila izvanredna.

Igrali su:
Bukvić, Golubić, Antunović, Kleščić, Regović, Regula, Otmačić, Zeman, Bikić, Horvat, Đuretek.
U 2. pol su ušli: Dropuljić, Mužević, Štublin, Vlašiček, Arežina, Lindić, Kos, Musović Leon.

Strijelac: Roman Otmačić

Sljedeći vikend igramo u Strmcu, vjerojatno subota 7.5. u 10h.