Newsletter prijava

Juniori, Kadeti, Video

Puni plijen iz Buzina

Objavljeno: 02. 05. 2016. u 13:56   /   Autor:   /   komentari (1)

Kadeti i juniori vraćaju se iz Buzina sa svih 6 bodova.

[event_blocks id=”6888″ title=”25. kolo 2. NL Središte Kadeti” ]

Kadeti su lakše nego se očekivalo pobijedili sa visokih 0-7. Malo smo se pribojavali kiksa, ali na kraju se ispostavilo bez razloga. Kada pobijediš sa navedenim rezultatom onda i svi koji hvale i navijaju za NK Samobor ostaju bez teksta. Isticati bilo koga i pri tom rezultatu nama smisla jer obrana je primila 0 golova i zabijala, veza odradila sve za napad koji je zabijao. Spomenut ćemo samo strijelce: Ivan Gabrica 2, Garašić Hrvoje 2, Kižlin Karlo 2.
Ponovo bravo igračima trenera Dražena Ivančevića.

[event_blocks id=”6836″ title=”25. kolo 2. NL Središte Juniori” ]

Utakmica koja je ukazivala na ravnopravniju i rovovsku borbu opravdala je očekivanja. Naši juniori pobijedili su vršnjake Mladosti sa 1-2. Kada je na poluvremenu 0-0 bez nekih velikih šansi, rekli bi da se loše igralo. Naprotiv, naši su se malo povukli i čekali svoju šansu, uklizavalo se i borilo. Na poluvremenu smo skupili glave i dogovorili da nastavljamo isto, uz male korekcije pozicija i dodatnom koncentracijom, da greške na teškom i mokrom terenu svedemo na minimum. I trud se isplatio, pa smo u dvije minute osigurali 3 boda, prvo je Sandro Kižlin zabio za 1-0 u 57-oj, a Stojanović Petar potvrdio pobjedu u 59-oj minuti. Domaćin uspjeva smanjiti na 1-2 u 62-oj minuti. Do kraja domaćin je agilniji i sve baca na kocku. Iskreno da su zabili ne bi bilo nezasluženo, ali sreća je malo pomogla.

UKUPNA TABLICA KADETI I JUNIORI
Još jedan razlog za sreću, NK Bistra i NK Dugo Selo kadeti i juniori, ovaj vikend donijeli su kući samo 3 boda, a naši dečki 6, tako da smo povećali prednost i bježimo im nadamo se za nedostižnih 10 tj 11 bodova. Prva nogometna liga Središta nam se već smiješi!

tab1
Pogledajte video isječke sa utakmice Kadeta NK Samobora.
Autor je Tomislav Bartol.

 

 

 

Komentari (1)

  • 04. 05. 2016. u 08:54 Puknuti

    Prvomajsko mutno i oblačno jutro na prvi pogled nije obečavalo previše užitka u nogometu. Teren domačina Mladosti iz Buzina več u 9h na prvi znak suca je oživio i igra je počela žestoko. Prvi pokušaji napada na naš gol brzo su nestali i več u trečoj minuti iz slobodnog udarca desno od šesnajsterca domače momčadi, Klema ubaciva odličnu loptu i Ivan ju super glavom posprema u gol. U nastavku igre izmjenjivao se pritisak malo na naš gol a puno više na gol domačina. Do dvadeset i neke minute kada u režiji Budana, Ćosa i Gare pada drugi gol na utakmici. Mala pospanost i tromost koja se pokazala na početku utakmice nestala je i vidjelo se da su dečki zagrijani na radnu temperaturu. Dominacija naših kadeta se nastavila i do kraja prvog poluvrijemena uz tek poneki napad domače momčadi. Drugo poluvrijeme je započelo uz lagane kapi kiše i to kao da je dodatno motiviralo igrače NK Samobora jer uskoro je usljedila kanonada golova u režiji Kižla, Gara, Kižla, Ivan i opet Kižla (ispričavam se ako nisam dobro zapamtio). Moram napomenuti da ih na momente ni jak pljusak nije ometao da igraju jedan dobar ‘hakl’ ali baš su igrali sa željom. Kroz sve ove utakmice jesenskog i proljetnog djela lige imali smo prilike vidjeti da ponekada nažalost 100% šanse ne ulaze u gol, no na ovoj utakmici golovi su išli kao po traci i to kako bi se reklo čisto školski, bez forsiranja i nekih jakih udaraca. NK Mladost Buzin nije nimalo loša momčad ali u ovaj puta nisu imali priliku pružiti nešto više. Definitivno se još jednom vidjelo da kadeti NK Samobora spadaju u rang takmičenja iznad ove lige. Ovo je momčad koja je pokazala i dalje pokazuje svoju odličnu kvalitetu i bila bi prava šteta da ne igraju među top klubovima, zato što su oni jedni od njih! Hvala treneru Ivančeviću i igračima na još jednoj dobroj utakmici!

Komentari nisu mogući