Newsletter prijava

Pioniri

Težak tjedan za Pionire NK Samobora

Objavljeno: 08. 05. 2016. u 22:37   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”7324″ title=”21. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Težak tjedan je iza pionira. Nakon što su se uvjerljivom igrom plasirali u finale kupa, jučer su teškom mukom došli do pobjede protiv Save u Strmcu sa 0 : 1 pogotkom Borne Severa.

Teško je reći tko je u našoj momčadi bio lošiji, ali ipak i u tom sivilu protiv slabih domaćina, pristupom po tko zna koji put istaknuo se Adam Crepulja i uz njega Hibić, te Baltić. Samo dan kasnije odigrali su pioniri derbi protiv HNK Gorice. Četvrtu utakmicu ovog tjedna u kojoj su doživjeli poraz od 2:0.

Nažalost dulji izostanak nekih igrača, te ozljede koje su uzele svoj danak, a sve sde manifestiralo u malom broju igrača za nastup. Također i nepoticanje djece kao i kažnjavanje nebavljenjem sportom zbog loših ocjena, doprinjeli su trenutnom situacijom manjeg broja igrača. Stoga treba odati priznanje ovim igračima koji svojim nastupima, daju sebe i ostavljaju srce na terenu, kao što je bilo i danas u derbiju kod većine igrača.

[league_table id=”4517″ title=”1. Liga NSZŽ Pioniri – Trenutni poredak” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]