Newsletter prijava

Pioniri

Šest golova i pregršt lijepih poteza

Objavljeno: 14. 05. 2016. u 20:48   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”7325″ title=”22. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Onaj tko je 14. svibnja 2016. godine, došetao do Samoborskog stadiona, u jutarnjim satima mogao je svjedočiti zašto je nogomet najpopularnija igra na svijetu. Čak 6 golova uz pregršt prilika i lijepih poteza, klizećih startova i pravih seniorskih golova, viđeno je u susretu pionira Samobora i Vinogradara.

Samoborci su pobijedili sa 4:2. Dva puta pogodio je raspoloženi Luka Ašanin, a po jedan gol postigli su Sever i odlični Lovro Puškarić, koji podsjeća sve češće na Modrića. Uz njih valja istaknuti izvanrednog Jana Kleščića, igrača ove utakmice koji praktično nije nijednom pogriješio, a stigao je i asistirati kod gola.

Uz njega najvišu ocjenu zaslužuje i Hibić. Kompletna momčad zaslužuje pohvale jer su pobijedili dobrog protivnika spremnog za boj u kojem su ovaj put naši igrači bili zasluženo bolji. Nakon ovakve sportske priredbe svi imamo više želje trenirati i raditi u obitelji 160 000 registriranih igrača u Hrvatskoj.

[league_table id=”4526″ title=”1. Liga NSZŽ Pioniri” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]