Newsletter prijava

Pioniri

Igra bez igre

Objavljeno: 23. 05. 2016. u 13:26   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”7326″ title=”23. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Kad nema rješenja u igri i vrućina nedjeljnog podnevlja tuče u glavu, premjestiš Crepulju i Kleščića u napad, tada njihova stoperska agresivnost donese pobjedu.

adam-crepulja

Adam Crepulja

Puno smo spominjali ove sezone, ovu dvojicu igrača, ali svi hvalospjevi su potpuno opravdani. Odnos prema treningu, igri, klubu koji oni prezentiraju, mora završiti uspjehom, jer nogomet je izrazito pamtljiva igra koji ti vraća uloženo.

Jan Kleščić

Jan Kleščić

Još jednom Hibić, Crepulja i Kleščić odigrali su za sigurnu pobjedu od 3:0 protiv Bregane. U igri bez igre, u kojoj su pojedinci sebičnošću iritirali sve prisutne. Bez trke i protoka lopte, rezultat je odličan, jer je protivnik bio vrlo slab bez ikakve ideje u igri. Ne smijemo zaboraviti golmana Baltića koji je i ovaj put djelovao vrlo sigurno. Pobjeda ostaje, a sve ostalo moramo zaboraviti što prije, jer sa ovakvom igrom ovu jesen u kadetima višeg ranga, bit ćemo samo statisti.

 

[league_table id=”4517″ title=”1. Liga NSZŽ Pioniri – Trenutni poredak” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]