Newsletter prijava

Juniori, Kadeti

Kadeti pobjedili Udarnik, a Juniori odigrali nerješeno

Objavljeno: 24. 05. 2016. u 10:55   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”6891″ title=”28. kolo 2. NL Središte Kadeti” ]

Da su kadeti NK Samobora jaki to svi već znaju, a evo još jedne potvrde. I kad ne pružiš baš blistavu igru i kad igraš osrednje, a pobijediš onda to nešto govori. Razmazile su nas Ivančevićeve „Bebe“, pa očekujemo u svakoj utakmici porciju u suparničkoj mreži, a naše mreže netaknute.

U Samoboru su ovo kolo gostovali vršnjaci iz Kurilovca. Sve se odigralo u 25 minuta, od 6-te do 31-ve minute.
Već u šestoj minuti Hrvoje Garašić pogađa za 1-0, u 15-oj minuti već je 2-0. Strijelac Karlo Kižlin,
Gosti smanjuju u 20.oj minuti, da bi na 3-1 povisio igrač utakmice Karlo Kižlin. Gosti opet smanjuju u 32. minuti i to je to. Bilo je još šansi i lijepih akcija, proigravanja, čuvanja posjeda, ali mreže su ostale netaknute. Pišemo nova tri boda i to je u ovoj priči ipak najvažnije.

[event_blocks id=”6839″ title=”28. kolo 2. NL Središte Juniori” ]

Koliko će nam živaca popiti naši juniori? Ne puno. Još je tri kola do kraja, a ovaj tjedan igramo dvije utakmice. Sve je na početku izgledalo dobro, imali smo igru, bili smo opasni, gol je visio u zraku i došao u pravo vrijeme. Jedan od 10 bjegova, najboljeg pojedinca utakmice Štignjedeca, u 23. minuti urodio je plodom.

I to je bio i rezultat na poluvremenu. Već tada su naši juniori, trebali voditi sa 2-3 gola razlike. U drugom poluvremenu se nastavlja kanonada promašaja, po tko zna koji put i na nesreću uvijek kod nas se pravilo, ne zabiješ primiš, pokaže istinitim.

Gosti su tijekom cijele utakmice u okvir gola poslali 3 lopte, ali ipak jedna iz prekida i gužve, završi u našoj mreži. Nekolicina indisponiranih igrača nije bila dovoljna za preokret i tako smo prosuli još dva boda.

Na sreću Bistra koji nam je jedini konkurent u osvajanju ukupnog prvog mjesta, osvojila je ovo kolo 3 boda, pa smo se još malo odlijepili. Imamo 10 bodova prednosti i utakmicu manje (Kadeti Samobor-Jarun). Projekt Prve lige središta je najvažniji i još je živ.

tabjunkad