Newsletter prijava

Pioniri

Još dvije pobjede Pionira

Objavljeno: 30. 05. 2016. u 09:00   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”7327″ title=”24. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Još dvije pobjede pionira za drugo mjesto na tablici. Prvo su u četvrtak u Zelini pobijedili domaćine, sa 4 prema 3, golovima Ašanina (2), Horvata i Puškarića. Bila je to odlična utakmica sa puno preokreta, a pobjeda je došla u samom finišu utakmice, pa je zbog toga još slađa. Svi igrači zaslužuju pohvale, a mrvicu iznad ostalih Puškarić, Horvat, Kleščić, Hibić i Ašanin.

[event_blocks id=”7328″ title=”25. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Nedjelju i zadnje kolo po velikoj sparini pobjednički su završili pioniri uz pomoć 3 mlađa pionira koji su svojom igrom više nego zadovoljili. Mlađi Kleščić, Otmačić i Zeman. Posebno raspoložen za igru bio je danas ponajbolji Sokolović, čiji pobjedonosni gol protiv dobre Mlake donosi 3 boda. Osim njega strijelac je bio i Horvat, a kao kapetan u odsustvu Crepulje debitirao je Puškarić, što je opravdao dobrom igrom. Nesmijemo zaboraviti ni Roberta Naglića, koji je dobri duh svlačionice. Za kraj ostaje finale kupa iduću subotu u 10 sati, u Stupniku.

[league_table id=”4517″ title=”1. Liga NSZŽ Pioniri – Trenutni poredak” number=”20″ columns=”p,w,d,l,f,a,gd,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]