Newsletter prijava

Kadeti

Kadeti NK Samobora su Šampioni 2. NL Središte

Objavljeno: 06. 06. 2016. u 11:24   /   Autor:   /   komentari (1)

Rezultati u Bistri odavno nisu bili važni pa nisu ni danas (mada malo bole oba poraza kadeta i juniora).
Došla je i delegacija HNS-a predvođena sa g. Božidarom Jurekovićem na tekmu u Bistru, ali samo zbog ŠAMPIONA.

Da bi KADETIMA NK SAMOBORA predali pehar i zlatne medalje za osvojeno PRVO MJESTO 2. NL SREDIŠTA KADETI Sezona 2015/2016, Kadeti NK SAMOBOR.

Božidar Jureković predstavnik HNS-a predaje pehar kapetanu Karlu Kižlinu za osvojeno prvo mjesto 2 NL Središta kadeti sezona 2015/2016

Božidar Jureković predstavnik HNS-a predaje pehar kapetanu Karlu Kižlinu za osvojeno prvo mjesto 2. NL Središta kadeti sezona 2015/2016

 
Bravo za trenera Dražena Činu Ivančevića i redom bravo za:
Biščan Valentina, Bartol Hrvoja,Žunec Lovru, Regović Kristijana, Katavić Tina, Voloder Josipa, Garašić Hrvoja, Golubić Mateja, Kižlin Karla, Gabrica Ivana, Klemenčić Mihaela, Bedeković Dominika, Lapenda Domagoja, Burić Filipa, Budan Darija, Razum Filipa, Leovac Stjepana, Burić Stjepan.

BRAVO I HVALA SVIM RODITELJIMA I NAVIJAČIMA KOJI SU BILI 12 IGRAČ TIJEKOM CIJELE SEZONE.

UPRAVA KLUBA

Komentari (1)

  • 07. 06. 2016. u 17:20 Puknuti

    Nogometna sezona 2015/2016 za kadete i juniore Samobora ali i njihove trenere bila je posuta trnjem, napornim radom, sa puno znoja i odricanja…no igrali su i kada je bilo ugodno i kada je bilo naporno i po kiši i po jakom suncu i na blatnjavim terenima i na tvrdim terenima, nisu se štedili ili čuvali ni u jednom trenutku…. uklizavali su i na umjetnoj travi a bili su faulirali stotinu puta, igrali su i davali su sve od sebe! Kadeti su osim zbilja odličnom igrom u ligi i hrabro koračali u utakmicama kupa i pokazali nešto što je čak i njih pomalo iznenadilo – da se mogu ravnopravno nositi čak i sa najjačima. Makar su izgubili od Rijeke s terena su s razlogom izašli ponosno kao što su i svi koji su ih pratili bili ponosni na njih (to nisu puste fraze-uostalom i radio Samobor je pratio njihovu utakmicu). A u ligi u dosadašnjim 29 utakmica 3 poraza (i to uglavnom sada pred kraj kada je več umor počeo uzimati danak) i 3 neriješene utakmice rezultat divljenja….na kraju ove vrhunske sezone zaboravite loše trenutke i uživajte u divnim uspomenama jer zasluženo ste prvi!.
    Čestitamo Vama igračima kao i trenerima koji su Vas vodili na ovom uspjehu!

Komentari nisu mogući