Newsletter prijava

Limači

Odličan vikend limača uz nesretne poraze na lutriji kaznenih udaraca

Objavljeno: 13. 06. 2016. u 10:55   /   Autor:   /   komentari (0)

Ovaj vikend limači NK Samobora nastupili su na 2 turnira, 2005. godište nastupilo je u Brezovici, dok je 2006. godište nastupilo na međunarodnom turniru u Vukovini.

Na turniru u Brezovici osvojeno je 2. mjesto nakon poraza na penale od Vrsara iz Pule. Na turniru je prikazana lijepa igra te su prikazane uvjerljive predstave. Momčad je bila sastavljena od igrača 2005. i 2007. godišta te veseli da su i mlade snage pokazale da se mogu nositi i sa 2 godine starijim igračima.

Rezultati:
Grupa
NK SAMOBOR – NK Brezovica 2 3 : 0
2xVlahović, D.Filipčić

NK SAMOBOR – NK Hrvatski Leskovac 2 : 0
D.Filipčić, Penić

Polufinale:
NK SAMOBOR – NK Stupnik 1 : 0
Lukšić

Finale
NK SAMOBOR – NK Vrsar Pula 1 : 1 (penali 1:3)
D.Filipčić

Velike pohvale cijeloj ekipi na prikazanoj igri!!

Turnir u Vukovini donio je mnogo zanimljivih utakmica te je viđen dobar nogomet. Na turniru sa U-10 ekipom koju su sačinjavali igrači 2006. i 2007. godišta viđen je uvjerljiv nogomet u prve dvije utakmice grupne faze koje su završile minimalnim pobjedama iako su mogle biti i veće da je bilo više mirnoće u završnici, dok je zadnja utakmica bila vrlo teška te zaslužena pobjeda gostiju iz Vranjica koji su nekako djelovali odmorniji i svježiji.

Rezultati:
Grupa
NK SAMOBOR – NK Mali Vatreni 1 : 0
Rubinić

NK SAMOBOR – NK Mladost Petrinja 1 : 0
Delimarić

NK SAMOBOR – NK Omladinac Vranjic 0 : 3

Osmina finala
NK SAMOBOR – NK Široki Brijeg 0 : 0 (penali 1:2)

Nakon prolaska grupe uslijedio je dvoboj sa momčadi NK Široki Brijeg iz susjedne Bosne i Hercegovine gdje je prikazana prekrasna predstava naše momčadi. Uz potpunu dominaciju te stalnu opsadu protivničkih vrata, gdje smo kombinatornom igrom dolazili u prilike koje nažalost nismo realizirali. Gosti pomalo iznenađeni našom sjajnom predstavom i dominaciju uspijevaju jednom ozbiljnije priprijetiti našim vratima. Nakon neodlučenog rezultata pristupilo se “jedanaestercima” gdje smo nažalost izgubili od moramo priznati sretnijeg i spretnijeg protivnika.
Nakon “mora” suza nakon ovakve infarktne završnice možemo jedino reći: TO JE NOGOMET!

VELIKO BRAVO ZA LIMAČE!