Newsletter prijava

Limači

Odlično 3. mjesto za limače

Objavljeno: 19. 06. 2016. u 22:41   /   Autor:   /   komentari (0)

Limači NK Samobora nastupili su na u Farkaševcu na turniru u organizaciji Dječjeg nogometa gdje su osvojili odlično 3. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji klubova iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Nakon prvog mjesta u grupnoj fazi gdje su zabilježene 3 pobjede od kojih treba istaknuti pobjedu nad Jaskom koja je ove sezone predstavljala pravu malu “rak” ranu za nas. U četvrfinalu izjednačena utakmica sa FK Borcom koja je završila rezultatom 1:1 te se pristupilo “jedanaestercima” gdje se istaknuo vratar Jakov te odveo našu momčad u polufinale i borbu za medalju.

U polufinalu nas je očekivala odlična momčad Rovinja koja je pružila fenomenalnu utakmicu te nas uvjerljivo porazila, izgledala je izjednačena utakmica ali kada smo primili jedan, pa zatim drugi pogodak bilo je samo pitanje koliko će završiti u našoj mreži, potpuna dominacija igrača Rovinja koji su na kraju i pokazali da su uvjerljivo najbolja momčad te u finalu pobjedili 3:0 momčad HNK Cibalija iz Vinkovaca. U utakmici za treće mjesto pucali su se samo “jedanaesterci” i to po 5 izvođača gdje smo opet uspjeli pobjediti momčad Jaske te zasluženo osvojiti 3. mjesto!

Najboljim vratarom proglašen je, specijalist za jedanaesterce, Jakov Bilogrević!

Rezultati:
Grupa
NK SAMOBOR – NK Jaska 2 : 1
Lukšić, Penić

NK SAMOBOR – NK Mladost KS 3 : 0
Budimir, Vlahović, Filipčić

NK SAMOBOR – NK Otočac 2 : 1
Budimir, Filipčić

Četvrtfinale
NK SAMOBOR – FK Borac 1 : 1 (penali 3:1)

Polufinale
NK SAMOBOR – NK Rovinj 0 : 7

Za 3. mjesto
NK SAMOBOR – NK Jaska penali 4 : 3

ČESTITKE SVIMA !!!

Posebne čestitke momčadi prstića koja je uvjerljivo osvojila turnir u konkurenciji U-9 te čestitke treneru Ivanu Štefkoviću na tom velikom uspjehu žele limači NK Samobora!
BRAVO KOKICE!