Newsletter prijava

Pioniri

Prvi bodovi za Pionire

Objavljeno: 31. 08. 2016. u 12:16   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”8801″ title=”2. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Pioniri NK Samobora su u drugom kolu više nego zasluženo došli do prvih bodova. Gotovo cijelu utakmicu su dominirali, imali više loptu u posjedu te vrlo dobro kombinirali. Pioniri Samobora dolaze u vodstvo iz slobodnog udarca kojeg je sa 30-ak metara izveo Borna Sever i koji je silovitim udarcem pogodio uz samu vratnicu gostujućeg vratara.

Nakon toga, gosti izjednačuju iz kornera kad čak dvojica domaćih igrača promašuju loptu koju na drugoj vratnici dočekuje kapetan Dugog Sela Cikoja i glavom pogađa sa blizine. Potom igrači Samobora ponovno preuzimaju inicijativu pa tako iz polukontre Otmačić idealnom dubinskom loptom izbacuje Bićana koji povratnom pronalazi raspoloženog Severa a on lukavo pogađa suprotni dio gola, odakle je natrčao gostujući vratar.

U posljednjim minutama utakmice gledamo vrlo slično izvedenu kontru domaćih igrača ali sada Horvat lucidno, između linija, pronalazi Severa koji je još jednom pokazao svoju snagu i snalažljivost. Zaključno, treba reći da se momčad konačno donekle kompletirala pa se slijedom toga i igrao mnogo kvalitetniji nogomet.